Björkvägen 9

Sjönära läge vid Tovrida Udde

Kommande försäljning Tovrida Jönköping kommun

Varmt välkomna till Björkvägen 9

Här ges nu möjlighet att bo i harmoni med naturen runt husknuten och vacker utsikt över Stensjön. Detta charmiga hem vid Tovrida udde erbjuder ett rogivande och lantligt läge. Den omgivande trädgården är lättskött och här kan man tillbringa fina sommardagar i solen, odla egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften. Väl inne i huset möter en öppen planlösning upp och här kryssar man smidigt mellan vardagsrum, kök och matplats. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder fin utsikt mot sjön. Köket är uppdaterat kök och här finns allt man behöver i sin vardag, härifrån nås även en altan i västerläge. Därtill finns en trevlig matplats med öppen spis med insats och utgång till ännu en altan, delvis under tak, denna i soligt söderläge

Varmt välkomna till Björkvägen 9

Här ges nu möjlighet att bo i harmoni med naturen runt husknuten och vacker utsikt över Stensjön. Detta charmiga hem vid Tovrida udde erbjuder ett rogivande och lantligt läge. Den omgivande trädgården är lättskött och här kan man tillbringa fina sommardagar i solen, odla egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften. Väl inne i huset möter en öppen planlösning upp och här kryssar man smidigt mellan vardagsrum, kök och matplats. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder fin utsikt mot sjön. Köket är uppdaterat kök och här finns allt man behöver i sin vardag, härifrån nås även en altan i västerläge. Därtill finns en trevlig matplats med öppen spis med insats och utgång till ännu en altan, delvis under tak, denna i soligt söderläge. I bostaden finns även ett sovrum i bra storlek samt badrum där tvättmaskin finns placerad. Vidare finns även ett gästrum som nås från altanen. På tomten finns dessutom ett praktiskt förråd.

Fastigheten är omgiven av vacker natur och är en perfekt utgångspunkt för promenader, vandringar och utforskning av det omgivande landskapet. Här kan du njuta av det bästa som naturen har att erbjuda året om. Här har man nära till aktiviteter som fiske, cykling, simning, löpning, bär- och svampplock. Inom bekvämt promenadavstånd från huset, förbi en äng med betande får, finns samfällighetens mysiga badplats med grillplats, brygga och egen båtplats. Vid Stensjön finns flera fina badplatser och promenadstråk.

Från denna plats nås service i Lekeryd som exempelvis har mataffär, pizzeria och bensinstation. I Huskvarna, drygt en mil bort finns större utbud av mataffärer, klädbutiker, restauranger, Systembolag, apotek, vårdcentral och övrig service.

Välkomna att kontakta oss för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum
Biarea 10 kvm
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tomtkarta
Frågelista - bilaga köpekontrakt
Björkvägen 9, ED

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här