Fålhagsleden 8B

Låg avgift med bredband inkluderat!

Till salu Fålhagen Uppsala kommun

Låg avgift med bredband inkluderat!

Här saluförs nu en trivsam bostad om 1 rok med ett grymt bra läge och med krypavstånd till centralstationen. Väljer ni att bosätta er i denna bostad kommer ni att bo med närhet till det mesta och bästa som Uppsala har att erbjuda! Bostaden är högt belägen med mycket ljusinsläpp och helt utan insyn. Det är högt i tak och gott om förvaring, dessutom tillkommer 2 förråd. Hallen är rymlig och ljus med klädkammare och förvaring, badrummet fräscht med dusch och köket snyggt och modernt med bevarade originaldetaljer och med god plats för matgrupp. Vardagsrummet med utgång till balkongen har gott om plats för både stor soffa och säng. Härifrån når ni även den andra klädkammaren. Balkongen har ett soligt läge med fin utsikt

Låg avgift med bredband inkluderat!

Här saluförs nu en trivsam bostad om 1 rok med ett grymt bra läge och med krypavstånd till centralstationen. Väljer ni att bosätta er i denna bostad kommer ni att bo med närhet till det mesta och bästa som Uppsala har att erbjuda! Bostaden är högt belägen med mycket ljusinsläpp och helt utan insyn. Det är högt i tak och gott om förvaring, dessutom tillkommer 2 förråd. Hallen är rymlig och ljus med klädkammare och förvaring, badrummet fräscht med dusch och köket snyggt och modernt med bevarade originaldetaljer och med god plats för matgrupp. Vardagsrummet med utgång till balkongen har gott om plats för både stor soffa och säng. Härifrån når ni även den andra klädkammaren. Balkongen har ett soligt läge med fin utsikt.

I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband, bostadsrättstillägg och kabel-tv.

Här bor ni i den attraktiva stadsdelen Fålhagen. Föreningen ligger fint inbäddat bland pampiga villakvarter och grönskande parker. Läget är ett av Uppsalas mest attraktiva med närhet till allt det bästa som Uppsala har att erbjuda. Inom promenadavstånd finner ni en personlig favorit, Fålhagens IP som är perfekt för morgonjoggen! Fålhagens IP har nyligen renoverats med ett fint anlagt motionsspår, läcker belysning och Uppsalas modernaste utegym. Andra trivsamma grönområden är Bergsbrunnaparken och Frodeparken med sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med närhet till precis allt som ni kan tänkas behöva. Mycket nära till tåget och centralstationen!

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 48 333 kr/kvm
Boarea 33 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 445 kr
Visningar

söndag 28 juli kl. 11:45 - 12:15

Anmäl gärna ert intresse. Välkomna!

Boka
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 28 juli kl. 11:45 - 12:15

Anmäl gärna ert intresse. Välkomna!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här