Carl Malmstens Väg 4

Kommande försäljning Bergshamra Solna kommun

Ta hissen upp och kliv in i denna optimalt planerade lägenhet med väldisponerade kvadratmeter. Direkt när ni kliver in möts ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare nås det väl tilltagna vardagsrummet och som förlängning av rummet når Ni den stora inglasade balkongen med magnifik utsikt över lummiga träd som vetter mot Brunnsviken. Rymligt badrum med tvättplats samt gäst-WC. Trivsamt kök med gott om plats för ett stort matbord. Tre sovrum som är stora till ytan och erbjuder många möbleringsalternativ. I anslutning till hallen finns ett till rum som kan användas som klädkammare eller arbetsrum

Ta hissen upp och kliv in i denna optimalt planerade lägenhet med väldisponerade kvadratmeter. Direkt när ni kliver in möts ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare nås det väl tilltagna vardagsrummet och som förlängning av rummet når Ni den stora inglasade balkongen med magnifik utsikt över lummiga träd som vetter mot Brunnsviken. Rymligt badrum med tvättplats samt gäst-WC. Trivsamt kök med gott om plats för ett stort matbord. Tre sovrum som är stora till ytan och erbjuder många möbleringsalternativ. I anslutning till hallen finns ett till rum som kan användas som klädkammare eller arbetsrum. Här finns även möjlighet att inreda till ett separat sovrum.Här bor ni i ett hus som är mycket tyst och lugnt. Lägenheten, belägen med gavelläge och insynsskydd präglas av ett generöst ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier åt flera väderstreck.

Blandning med det bästa från två världar, natursköna områden och samtidigt centralt med närhet till utmärkta kommunikationer. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m. Att cykla till city tar endast 20 min.

Stadsdelen Bergshamra har många lockelser, mycket omtalat är den unika tillgången till Ulriksdals och Brunnsvikens grönskande lummiga parker och trädgårdar med sjökontakt i både norr och söder. Här kan man sysselsätta sig med en mängd aktiviteter såsom t.ex. båt- och kanotturer, bad eller bara ta en mysig promenad i de vackra omgivningarna med många intressanta kulturbyggnader och med dess rika flora och fauna. Under den kallare tiden på året kan man åka skridskor på den plogade skridskobanan samt ta en fika i det populära Café Sjöstugan. Om sommaren är det bara att slänga på sig badrocken och promenera ner till Brunnsviken för ett morgondopp. I närområdet finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Vid Stocksundet finns också goda badmöjligheter. Även vackra Hagaparken är ett populärt utflyktsmål med många sevärdheter, ett av de populäraste är Fjärilshuset.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område. Här finns tillgång till skolor i samtliga åldrar i närområdet. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis samt motionsslinga. Bergshamra Centrum ligger i närheten med matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, skola samt flera dagis i närheten.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 867 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration CMV 2
Energideklaration CMV 8,10,12
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här