Skridskovägen 9D

Stor balkong - Öppen planlösning - Bra planerad 4:a - Nära kommunikationer & service!

Kommande försäljning Västertorp - Hägerstensåsen Stockholm kommun

Välkommen till denna luftiga och trevliga lägenhet med härlig takrymd i gammal skolbyggnad vilken totalrenoveras 2009 då fastigheten byggdes om till bostadsrätter. Bostaden är genomgående målade i ljusa, stilrena kulörer och har parkettgolv och en härlig takhöjd samt stor balkong. Här finner ni 84 välplanerade kvadratmeter med social, öppen planlösning och stora fönsterpartier vilket ger ett mycket fint ljus till bostaden.

Lägenheten disponeras enligt följande: rymlig hall med målade väggar i blått, ekparkett på golv och platsbyggd hallmöbel med hyllor, krokar och skohylla för den stora familjen. Från hallen når man de sociala ytorna med kök och vardagsrum i trevlig, öppen planlösning. Här finns stora fönsterpartier som tillsammans med generös takhöjd bidrar till en luftig och ljus känsla vilket genomsyrar rummet. Gott om plats erbjuds för placering av soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor och större matbord för ca 8-10 personer

Välkommen till denna luftiga och trevliga lägenhet med härlig takrymd i gammal skolbyggnad vilken totalrenoveras 2009 då fastigheten byggdes om till bostadsrätter. Bostaden är genomgående målade i ljusa, stilrena kulörer och har parkettgolv och en härlig takhöjd samt stor balkong. Här finner ni 84 välplanerade kvadratmeter med social, öppen planlösning och stora fönsterpartier vilket ger ett mycket fint ljus till bostaden.

Lägenheten disponeras enligt följande: rymlig hall med målade väggar i blått, ekparkett på golv och platsbyggd hallmöbel med hyllor, krokar och skohylla för den stora familjen. Från hallen når man de sociala ytorna med kök och vardagsrum i trevlig, öppen planlösning. Här finns stora fönsterpartier som tillsammans med generös takhöjd bidrar till en luftig och ljus känsla vilket genomsyrar rummet. Gott om plats erbjuds för placering av soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor och större matbord för ca 8-10 personer. Köket i vitt med svarta beslag har gott om förvaring tack vare under- samt överskåp och en fullutrustad maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, integrerad dubbel kyl/frys, varmluftsugn, spishäll, inbyggd mikrovågsugn och kolfilterfläkt. Här lämnas gott om plats för köksbestyr på ljus bänkskiva med infälld diskho samt med vitt kakel som stänkskydd. Från vardagsrummet når man vidare lägenhetens stora balkong med trätrall, härligt läge och utrymme för placering av önskat möblemang och växter. Bostadens tre sovrum är uppdelade med ett större master bedroom med tillhörande klädkammare, sovrum/kontor med platsbyggd arbetsplats samt ytterligare ett sovrum som idag används som barnrum. Samtliga sovrum har garderober, ekparkett på golv och moderna, målade färgval. Bostadens badrum är helkaklat i stilrena kulörer med svart klinker på golv samt vitt kakel på väggar. De faciliteter som erbjuds är WC, handfat, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar och handduksvärmare. Tack vare tvättmaskin och torktumlare kan man med fördel även sköta de dagliga tvättrutinerna. Externt disponeras även ett förråd.

Brf Skridskoprinsessan bildades 2008 och äger fastigheten Isprinsessan 4 sedan 2009. Fastigheten är belägen på Skridskovägen 9 B-E i Hägersten. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med 62 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastighetens byggnad är ursprungligen uppförda 1958 som läroverk, ombyggt 1987 till kontor och slutligen 2009 ombyggt till spektakulära bostäder. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 129 kr för TV, bredband och fast telefoni tillkommer. Föreningen har 39 st parkeringsplatser varav 10 at är laddplatser för elbil. Priset för en parkeringsplats är i dagsläget 450kr/månaden för en vanlig plats och 700kr/månaden för en elbilsplats. På omkringliggande gator finns även boendeparkering. Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i E-husets källarplan och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Vid behov finns extra förråd att hyra.

Här bor ni i lummigt och mysigt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad med bara någon minut till Hägerstensåsens tunnelbanestation där även populära Pizzeria "Delice" är belägen, Ichiban Sushi Take & go samt ett närlivs. I Västertorps centrum på nära avstånd finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker och två trevliga retrobutiker; Antikboden samt Apans andra hand. Nära bostaden finns basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På nära avstånd når man även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen och till populära AB café respektive Söderbergs bageri har man cykelavstånd. Sommartid tar man sig på mindre än 10 minuter med cykel även till Örnsbergs klippbad respektive Vinterviken vilka erbjuder härliga badmöjligheter. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 84 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 372 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här