Storskiftesvägen 148

Familjevänligt radhus i ett naturnära läge!

Besiktigad

Till salu Botkyrka - Alby Botkyrka kommun

* Accepterat pris. Kontakt ansvarig mäklare för en visning!
På första parkett i ett lugnt och insynsskyddad läge finns nu detta fina och barnvänliga radhus till salu. Ett välplanerat radhus med genomgående hög standard och en tomt i ett lugnt läge mot Albysjöns grönskande omgivning. Ett stort och smakfullt kök med matplats. Badrummen är renoverade och håller en hög klass, varav ett med tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt med utgång till en insynsfri uteplats mot grönområde. Övreplan erbjuder fyra bra sovrum och ett badrum

* Accepterat pris. Kontakt ansvarig mäklare för en visning!
På första parkett i ett lugnt och insynsskyddad läge finns nu detta fina och barnvänliga radhus till salu. Ett välplanerat radhus med genomgående hög standard och en tomt i ett lugnt läge mot Albysjöns grönskande omgivning. Ett stort och smakfullt kök med matplats. Badrummen är renoverade och håller en hög klass, varav ett med tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt med utgång till en insynsfri uteplats mot grönområde. Övreplan erbjuder fyra bra sovrum och ett badrum. Via två sovrum finns möjlighet att avnjuta härliga stunder på balkongen som även den vetter mot ett ostört läge.
Besiktningsprotokollet finns att ta del av via fliken "dokument".
Här bor du granne med Albysjön med badmöjligheter, båthamn och fina promenadstråk. I området finns gott om skolor och förskolor och inom kort promenadavstånd ligger Botkyrka handel med bl.a. en stor ICA Maxi, Systembolaget, Apotek, Bauhaus, Biltema, Rusta m.fl. Goda kommunikationsmöjligheter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Aktuellt bud 3 650 000 kr
26 838 kr/kvm
Accepterat pris 3 700 000 kr 27 206 kr/kvm
Boarea 136 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 217 kvm
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här