Hägerstensvägen 199

Fantastiskt fin "mini-2:a" med balkong i bästa solläge. Solid brf!

Till salu Aspudden - Örnsberg Stockholm kommun

Endast ca 200 meter från tunnelbanan i Örnsberg finns denna mysiga "mini -2:a" med balkong i bästa solläge med sol från morgon till kväll på Hägerstensvägen 199. Ett välrenoverat boende med genomgående hög standard, belägen en trappa upp i huset. Det stilrena köket är modernt och välutrustat, med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Även badrummet håller en hög standard med duschplats, kommod, wc-stol och handdukstork. Väggarna är målade och golven pryds av vacker parkett. Utgången till balkongen som vetter mot lugn baksida är från de sociala ytorna i vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas av södersol

Endast ca 200 meter från tunnelbanan i Örnsberg finns denna mysiga "mini -2:a" med balkong i bästa solläge med sol från morgon till kväll på Hägerstensvägen 199. Ett välrenoverat boende med genomgående hög standard, belägen en trappa upp i huset. Det stilrena köket är modernt och välutrustat, med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Även badrummet håller en hög standard med duschplats, kommod, wc-stol och handdukstork. Väggarna är målade och golven pryds av vacker parkett. Utgången till balkongen som vetter mot lugn baksida är från de sociala ytorna i vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas av södersol. Sovrummet är rymligt med plats för en större säng och andra sovrumsmöbler. Goda förvaringsmöjligheter finns i skjutdörrsgarderob.

Brf Färdkosten 6 har de flesta av de stora renoveringarna bakom sig, dvs stambyte, el, fasad, dränering och installation av bergvärme. Bergvärmen besparar numera också stora uppvärmningskostnader. Fiber är draget i huset och föreningen äger marken.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Från bostaden har du endast ca 200 m till Örnsbergs tunnelbana Fortsätter du några hundra meter till hittar du Hägerstenshamnen med badklippor och båtklubb. Här har du även möjlighet att hyra en egen kajakplats. Kort promenad från huset till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön. Trots det natursköna området har du stan runt knuten. Tunnelbanan till Södermalm tar bara 6 minuter och 16 minuter till T-centralen. Utanför porten går citybuss med cirka 13 minuters resväg till Fridhemsplan. Goda kommunikationer för bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger två stationer ifrån med ett utbud med 90 olika butiker. Liljeholmen fungerar som en knytpunkt med tvärbana, bussar och tunnelbanelinjer i flera olika riktningar.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 695 000 kr 69 103 kr/kvm
Boarea 39 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 564 kr
Visningar

söndag 16 juni kl. 12:00 - 12:30

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

måndag 17 juni kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Mäklare Botkyrka

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 16 juni kl. 12:00 - 12:30

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

måndag 17 juni kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här