Fornkullegatan 2B

Tvåa på första våningen i förening med låg belåning!

Till salu Gräshagen Jönköping kommun

Nu kan vi erbjuda en mysig 2:a på första våningsplanet i stabil förening med låg belåning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, trappstädning och gårdsskötsel.

57,5 välplanerade kvadratmeter med lite högre takhöjd vilket ger en extra dimension till lägenheten. Hallen har praktiskt klinkergolv vid entrén och sedan snyggt laminatgolv som går igen i lägenhetens alla rum. Köket är renoverat 2020 och har stilrena svarta luckor och fullutrustad maskinpark - här finns plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och ger dig plats för både matsalsgrupp och soffmöblemang. Här är också utgång till balkong i söderläge som ligger fint mot den gröna innergården. Badrummet är helkaklat och fräscht

Nu kan vi erbjuda en mysig 2:a på första våningsplanet i stabil förening med låg belåning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, trappstädning och gårdsskötsel.

57,5 välplanerade kvadratmeter med lite högre takhöjd vilket ger en extra dimension till lägenheten. Hallen har praktiskt klinkergolv vid entrén och sedan snyggt laminatgolv som går igen i lägenhetens alla rum. Köket är renoverat 2020 och har stilrena svarta luckor och fullutrustad maskinpark - här finns plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och ger dig plats för både matsalsgrupp och soffmöblemang. Här är också utgång till balkong i söderläge som ligger fint mot den gröna innergården. Badrummet är helkaklat och fräscht. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober.

Läget på Gräshagen är perfekt med närhet till vacker natur samtidigt som det är gångavstånd till mataffär m.m. Till Jönköping city tar du dig enkelt med bussen, cykeln eller till fots.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 27 739 kr/kvm
Boarea 57,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 051 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Frågelista - bilaga överlåtelseavtal
Årsredovisning HSB Brf Narva i Jönköping 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här