Skönviksvägen 307, 2 tr

Genomgående 3:a i bästa skick med lummigt läge

Kommande försäljning Stureby - Enskede Stockholm kommun

*Välrenoverat kök med integrerade vitvaror och vinkyl
*Genomgående parkettgolv
*Renoverat badrum med tvättpelare
*Stabil HSB förening med låg belåning, övernattningsrum och gym
* I avgiften ingår 1000 mbit bredband samt basutbud TV
*Tillgång till såväl källarförråd som matkällare

Välkommen till denna fina 3:a belägen högt upp i huset med insynsskyddat läge och fantastisk vy över föreningens innergård. Stora unika fönsterpartier i två väderstreck ger genomgående ett ljust och luftigt hem. Här finner ni ett modernt hem med välrenoverat kök med integrerade vitvaror och vinkyl samt genomgående vackert parkettgolv. Det moderna köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en generös matplats för många gäster. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger med vy över innergård och lekplats och här kan man sitta i solen under större delen av dagen och sent inpå kvällen. Därtill finns två rymliga sovrum, gott om förvaring i garderober och klädkammare samt ett renoverat helkaklat badrum med tvättpelare och härlig golvvärme. I anslutande källarvåning finns tillhörande förråd samt barnvagnsrum

*Välrenoverat kök med integrerade vitvaror och vinkyl
*Genomgående parkettgolv
*Renoverat badrum med tvättpelare
*Stabil HSB förening med låg belåning, övernattningsrum och gym
* I avgiften ingår 1000 mbit bredband samt basutbud TV
*Tillgång till såväl källarförråd som matkällare

Välkommen till denna fina 3:a belägen högt upp i huset med insynsskyddat läge och fantastisk vy över föreningens innergård. Stora unika fönsterpartier i två väderstreck ger genomgående ett ljust och luftigt hem. Här finner ni ett modernt hem med välrenoverat kök med integrerade vitvaror och vinkyl samt genomgående vackert parkettgolv. Det moderna köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en generös matplats för många gäster. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger med vy över innergård och lekplats och här kan man sitta i solen under större delen av dagen och sent inpå kvällen. Därtill finns två rymliga sovrum, gott om förvaring i garderober och klädkammare samt ett renoverat helkaklat badrum med tvättpelare och härlig golvvärme. I anslutande källarvåning finns tillhörande förråd samt barnvagnsrum.

Här bor ni insynsskyddat, välrenoverat och med vacker vy på en av Sturebys bästa adresser. Stabil och gammal HSB-förening som erbjuder sina medlemmar gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum. Innergården har en fin lekplats, grillplats och en stor gräsmatta. Många lekplatser och dagis finns i närområdet. Här har ni ca fyra minuter till tunnelbanan, 15 minuter in till stan och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. Nära till Bandängens parklek med lantgård och Café Château med nybakat bröd varje dag. Inom promenadavstånd finns även välutrustade utegym, café och Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Därtill finns flera pizzerior, sushi och gatukök inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 084 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Skönviksvägen 299-309
Ombyggnadsinformation 2021
Energideklaration Skönviksvägen 270-276
Energideklaration Götaforsvägen 26-34
Premoria byggnation Örbyleden
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här