Kungssätravägen 25B

Unik 3:a sällan till salu!

Till salu Sätra Stockholm kommun

Välkommen till denna mycket eleganta lägenheten i Brf Högsätrahöjden!

Lägenheten har en spännande design kombinerat med bra funktionalitet med massa förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier ger en luftig och ljus känsla i hela lägenheten. Genom hallen når du badrummet som är totalrenoverat med fina detaljer, duschhörna och plats för tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bl.a. ett kök med väl utrustad maskinpark. 2 sovrum varav en större med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. I de mindre rummet får man plats med säng och garderober

Välkommen till denna mycket eleganta lägenheten i Brf Högsätrahöjden!

Lägenheten har en spännande design kombinerat med bra funktionalitet med massa förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier ger en luftig och ljus känsla i hela lägenheten. Genom hallen når du badrummet som är totalrenoverat med fina detaljer, duschhörna och plats för tvättmaskin. Lägenheten erbjuder bl.a. ett kök med väl utrustad maskinpark. 2 sovrum varav en större med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. I de mindre rummet får man plats med säng och garderober. Härlig balkong i högt och fritt läge som du når via vardagsrummet.

Brf Högsätrahöjden är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger fastigheten Djursätra 4.
Föreningen består av 59 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal och uteparkering för medlemmarna.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan ca 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron city med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och bio. En tunnelbanestation från Skärholmen köpcentrum med över 100 butiker, caféer och restauranger.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass vid Sätra badet. För sportintresserade finns även en inomhus arena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 74,4 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 836 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här