Kyrkbacken 25

Exklusiv 2:a med uteplats i soligt söderläge. El ingår i avgiften!

Till salu Hagalund Solna kommun

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina och totalrenoverade 2:a i ett av Solnas bättre lägen. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Lägenheten har en optimal planlösning och kombineras med stora fönsterpartier och en härlig uteplats i soligt läge. Här lämnas inget åt slumpen. Ett smakfullt kök med ljusgrå skåpluckor, bänkskiva i marmor och inbyggda vitvaror från Siemens

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina och totalrenoverade 2:a i ett av Solnas bättre lägen. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Lägenheten har en optimal planlösning och kombineras med stora fönsterpartier och en härlig uteplats i soligt läge. Här lämnas inget åt slumpen. Ett smakfullt kök med ljusgrå skåpluckor, bänkskiva i marmor och inbyggda vitvaror från Siemens. Badrummet även det totalrenoverat med vita kakelväggar och golv (med golvvärme) som pryds av grå klinker. Badrummet är förberett med vatten, el och avlopp för en enklare installation av en tvättmaskin. Den soliga uteplatsen nås via vardagsrummet. Sovrummet är rymligt med plats för en större säng.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns i huset! Fiber finns indraget och installerad i lägenheten. Hushållselen ingår i månadsavgiften!

På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 46 702 kr/kvm
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 522 kr
Mäklare Botkyrka

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Kyrkbacken 25,27,29
Arsredovisning Brf Kyrkbacken i Solna 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här