Ringvägen 114, 3 tr

Välplanerad och mycket fin tvåa med walk-in closet och stilfulla materialval i hjärtat av Södermalm!

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med på attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls som natur. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, exemplarisk förvaring i en walk-in closet, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Förvaringen är exemplarisk med flertalet garderober i hallen samt i den stora klädkammaren. Idag finns en arbetsplats installerad i klädkammaren. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Trevligt ljusinsläpp som i kombination med en generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med på attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls som natur. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, exemplarisk förvaring i en walk-in closet, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Förvaringen är exemplarisk med flertalet garderober i hallen samt i den stora klädkammaren. Idag finns en arbetsplats installerad i klädkammaren. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, vacker fiskbensparkett och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Trevligt ljusinsläpp som i kombination med en generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi, låga avgifter och som dessutom äger sin mark. Föreningen har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, grovsoprum samt en trevlig innergård.

Med närhet både till Skanstulls tunnelbanestation och bussutbud så är kommunikationerna otroligt bra. Utöver detta når man både promenadstråk längs Årstaviken, shopping på Götgatan eller i Ringen samt mängder av restauranger och barer i närområdet.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna, varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 189 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här