Götalandsvägen 179 B, 2 tr

Kommande försäljning Liseberg / Örby Stockholm kommun

Kommande försäljning på denna ljusa gavellägenhet med radhuskänsla! Stig in till denna fantastiskt fina bostad med en optimal planering. Fint kök med fina mosaikplattor ovan diskbänk samt vita köksskåp med goda förvaringsutrymmen. Smakfullt renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet finner ni en tvättmaskin och ett modernt duschset. Ett stort sovrum med mycket goda möbleringsmöjligheter och förvaringsutrymmen. I denna bostad har förrådet/klädkammaren gjorts om till ett sovrum. Stort och rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar samt stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp som ökar trivseln i bostaden

Kommande försäljning på denna ljusa gavellägenhet med radhuskänsla! Stig in till denna fantastiskt fina bostad med en optimal planering. Fint kök med fina mosaikplattor ovan diskbänk samt vita köksskåp med goda förvaringsutrymmen. Smakfullt renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet finner ni en tvättmaskin och ett modernt duschset. Ett stort sovrum med mycket goda möbleringsmöjligheter och förvaringsutrymmen. I denna bostad har förrådet/klädkammaren gjorts om till ett sovrum. Stort och rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar samt stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp som ökar trivseln i bostaden. Balkong i bra solläge med plats för ett bord om ca två personer.

Lugnt läge i Liseberg med närhet till grönområden och promenadstråk. Ett stenkast bort finns busshållplats med flertalet busslinjer med bland annat riktning mot Gullmarsplan, Älvsjö, Fruängen, Högdalen, Farsta C, och Liljeholmen med tunnelbana.
Promenadavstånd till Älvsjö station med pendeltåg, mängder av busslinjer, bra service såsom, vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.

5 minuter bort med bil finns även Coop Forum i Västberga samt Willy:s i Älvsjö.
Närhet till bollplan, simhall i Högdalen samt utomhusbadet i Älvsjö.
I området finns förskolor samt skola med årskurs F-9.

Varmt välkomna!

Missa inte denna chans!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 1 rum
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här