Sångvägen 6A

Välkommen!

Kommande försäljning Jakobsberg Järfälla kommun

Bostaden präglas av stilrena materialval, öppna sociala ytor med ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och låter sig inredas helt efter era önskemål. Via köket kommer du ut till den stora balkongen. I det rymliga köket kan du briljera med dina matkunskaper. Praktisk förvaring i både över och underskåp. Vidare in i de två sovrummen möter ni ett lugn. Stora fönster som ger ett härligt ljusflöde, sovrummet är rymligt och ger plats för både större dubbelsäng samt önskvärt förvaringsmöblemang

Bostaden präglas av stilrena materialval, öppna sociala ytor med ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och låter sig inredas helt efter era önskemål. Via köket kommer du ut till den stora balkongen. I det rymliga köket kan du briljera med dina matkunskaper. Praktisk förvaring i både över och underskåp. Vidare in i de två sovrummen möter ni ett lugn. Stora fönster som ger ett härligt ljusflöde, sovrummet är rymligt och ger plats för både större dubbelsäng samt önskvärt förvaringsmöblemang. I hallen finns det gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och dusch. Praktisk arbetsbänk och översittande skåp för badrumsartiklar. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Här bor du bra med gångavstånd till Jakobsberg centrum, Närhet till Barkarbystaden och dess enorma utbud av shopping och annan service, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20min.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 375 kr
Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning brf Jakobsberg 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här