Sjöviksvägen 81, 3tr

Välplanerad tvåa i toppskick med stilfulla materialval och en härlig balkong i ett soligt söderläge!

Kommande försäljning Liljeholmskajen Stockholm kommun

Perfekt planerad tvåa i toppskick i fastighet från 2020 bara ett stenkast från Mälaren och Årstaskogens naturreservat! Här bor du högt upp i huset med balkong i ett soligt och härligt söderläge som vetter mot en lugn återvändsgata. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp i en halvöppen planlösning mot köket som rymmer en matplats för cirka 4–6 personer intill ett stort fönster. Det stilrena köket som går i vitt är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, induktionshäll med fläkt ovan samt en diskmaskin. Vidare finns ett helkaklat badrum med duschhörna bakom glasdörrar, en praktisk kombimaskin med klädhängare intill, wc samt kommod med tvättställ och spegelskåp ovan. Det stora sovrummet som nås från vardagsrummet inrymmer en stor dubbelsäng med sängbord och byrå och i direkt anslutning finns den rymliga klädkammaren som är utrustat med ELFA hyllsystem. Lägenheten är även utrustad med smarta hem-funktioner så att många delar av hemmet styrs via en app. Nuvarande ägare disponerar över ett källarförråd och i fastigheten mittemot finns lediga garageplatser i Bergrumsgaraget

Perfekt planerad tvåa i toppskick i fastighet från 2020 bara ett stenkast från Mälaren och Årstaskogens naturreservat! Här bor du högt upp i huset med balkong i ett soligt och härligt söderläge som vetter mot en lugn återvändsgata. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp i en halvöppen planlösning mot köket som rymmer en matplats för cirka 4–6 personer intill ett stort fönster. Det stilrena köket som går i vitt är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, induktionshäll med fläkt ovan samt en diskmaskin. Vidare finns ett helkaklat badrum med duschhörna bakom glasdörrar, en praktisk kombimaskin med klädhängare intill, wc samt kommod med tvättställ och spegelskåp ovan. Det stora sovrummet som nås från vardagsrummet inrymmer en stor dubbelsäng med sängbord och byrå och i direkt anslutning finns den rymliga klädkammaren som är utrustat med ELFA hyllsystem. Lägenheten är även utrustad med smarta hem-funktioner så att många delar av hemmet styrs via en app. Nuvarande ägare disponerar över ett källarförråd och i fastigheten mittemot finns lediga garageplatser i Bergrumsgaraget.

Brf Kajplats 6 är en stor och stabil förening med 199 medlemslägenheter. Fastigheten blev nyligen utsedd till "Årets Stockholmsbyggnad 2022" av Stockholms Stad. Föreningen består av ett höghus, som är ett av Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar, samt en lägre byggnad. Högst upp i höghuset finns en restaurang med panoramautsikt över Stockholm. Utöver det finns ytterligare 5 kommersiella lokaler som bidrar till föreningens goda ekonomi. Föreningen erbjuder även en övernattningslägenhet högst upp i höghuset samt cykelförråd/cykelparkering i källarplan med ingång från kajpromenaden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 137 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Brf Kajplats 6
Årsredovisning Brf Kajplats 6, 2021
Stadgar Brf Kajplats 6
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här