Anders Lundströms gata 11, vån 5/5

Underbar taklägenhet med stor terrass i sydväst, grönskande utsikt, takhöjd drygt 4 m & två badrum

Kommande försäljning Frösunda Solna kommun

Äntligen får vi bjuda in till denna magnifika bostad högst upp i huset med en väl tilltagen terrass och himlen som närmaste granne - som att bo i hus, strax utanför tullarna. Detta är ett boende utöver det vanliga med både rymd och karaktär.

På en av Frösundas mest populära och lugna adresser är denna takvåning om totalt ca 134 kvm belägen. Ta den rymliga hissen upp och stig in i denna underbara bostad med endast en granne på samma våningsplan. Lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Vardagsrummet i anslutning till terrassen är lägenhetens hjärta och bjuder på en fantastisk rymd tack vare den generösa takhöjden på drygt 4 meter och de stora fönsterpartierna från golv till tak. Här får ni plats med både den stora matsalsmöbeln såväl som en rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet nås den soliga terrassen, en av områdets bästa terrasser i insynsskyddat och soligt sydvästläge med grönskande utsikt

Äntligen får vi bjuda in till denna magnifika bostad högst upp i huset med en väl tilltagen terrass och himlen som närmaste granne - som att bo i hus, strax utanför tullarna. Detta är ett boende utöver det vanliga med både rymd och karaktär.

På en av Frösundas mest populära och lugna adresser är denna takvåning om totalt ca 134 kvm belägen. Ta den rymliga hissen upp och stig in i denna underbara bostad med endast en granne på samma våningsplan. Lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Vardagsrummet i anslutning till terrassen är lägenhetens hjärta och bjuder på en fantastisk rymd tack vare den generösa takhöjden på drygt 4 meter och de stora fönsterpartierna från golv till tak. Här får ni plats med både den stora matsalsmöbeln såväl som en rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet nås den soliga terrassen, en av områdets bästa terrasser i insynsskyddat och soligt sydvästläge med grönskande utsikt. I anslutning till vardagsrummet ligger det rymliga köket med stor matplats och ett härligt burspråk med utsikt över takåsarna. Goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Stilrent kök i blågrå nyans skapar en snygg kontrast till den vita kakelraden ovan bänkskivan i trä och de tidlösa och eleganta beslagen. Inredningen består av diskmaskin, fullstor kyl och frys, spis med två ugnar samt köksfläkt.

Den genomtänkta planlösningen erbjuder en separat del för socialt umgänge och en privat del med tre stora sovrum och två helkaklade badrum med dusch. Det större badrummet erbjuder även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Två av sovrummen har även högre takhöjd och dessa sovrum har även garderober med skjutdörrar. Goda förvaringsmöjligheter finns även i form av en walk-in-closet med heltäckningsmatta och ett stort förråd/klädkammare med plats för förvaring. På bottenvåningen i entréplan finns också ett stort och rymligt förråd.

Sammanfattningsvis en imponerande lägenhet med magisk takhöjd, enastående ljusinsläpp och en oslagbar terrass som bjuder på många soltimmar. Lägenheten är 1 av 8 taklägenheter med denna storlek och planlösning i Frösunda vilket gör att detta är en unik möjlighet att införskaffa ett drömhem på en av Frösundas mest populära adresser.

Här bor du i en mycket stabil och lågt belånad förening, en av de lägst belånade föreningarna i området (6853 kr/kvm enligt 2022 års årsredovisning - belåningsgraden är dock lägre nu eftersom föreningens lån har amorterats ned ytterligare med 2 miljoner kronor sedan senaste årsredovisning).

Bostadsrättsföreningen Signalen 1 består av 90 bostadsrättslägenheter och gemensamma utrymmen fördelade på fyra huskroppar. Föreningens adresser är Anders Lundströms gata 9, 11, 13 och 15. Föreningens hus färdigställdes av NCC under 2005. Föreningen äger marken.

Utöver lägenhetens tvättmaskin och torktumlare finns även tillgång till föreningens två gemensamma tvättstugor, en av föreningens två tvättstugor finns i denna entré. För föreningens medlemmar finns även föreningslokal att hyra och förvaringsrum för cyklar och barnvagnar. Soprum finns i varje hus och hanteras regelbundet både vad avser hushållsavfall, pappersåtervinning och annan källsortering som till exempel vitt glas, färgat glas, plast, metall, papp och batterier.

Föreningen har även nyligen installerat solceller.

Föreningens garage har 47 platser för bilparkering under tak och 50 öppna parkeringsplatser som kan hyras av medlemmar i bostadsrättsföreningarna Signalen 1, Kolonnen och Bäcken 1. Separat kö för p-plats/garageplats. Samtliga garageplatser har en installerad laddbox (ej parkeringsplats).

På attraktiva Anders Lundströms gata bor ni i ett av Frösundas lugnaste lägen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med Frösundas småstadscharm. I området finns allt ni behöver; Hemköp vid rondellen, flera restauranger, apotek och fyra gym i närheten; STC, Nordic Wellness, SATS Frösunda och SATS MOS. Den nya simhallen ligger även på gångavstånd, i slutet av Gustav III:s Boulevard. På promenadavstånd ligger Hagaparken och vackra Brunnsviken. Frösunda erbjuder flera bra skolor och förskolor.

Här bor ni med utmärkta kommunikationer. Flertalet snabbussar avgår till och från city frekvent i rusningstrafik och tar er till Sergels torg på 10 minuter, eller alternativt till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus, eller Bergshamra på 5 minuter. Invid bostaden avgår buss 509 både till Danderyds sjukhus via Bergshamra eller mot Solna centrum. Buss 57 tar er från Frösunda direkt in till stan via Sveavägen till Sofia. Flygbussarna i närheten (hållplats Frösunda) tar dig snabbt och bekvämt till och från Arlanda på 25 minuter. Gångavstånd till tvärbanan, pendeltågen vid Solna station (inkl. direktförbindelse till Arlanda/Uppsala) och till tvärbanan mot Alvik/Sickla. Det är även endast någon minut ut till E4:an som tar er till Stockholms Central på endast ett par minuter. Bra cykelvägar tar dig snabbt och smidigt till Stockholm C samt nära till stora vägnätet för den bilburna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 134 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 886 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration ALG 9
Årsredovisning 2023
Energideklaration ALG 13

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här