Stambanevägen 153

Besiktigad

Till salu Stuvsta Huddinge kommun

Nu finns chans att förvärva denna otroligt fina fastighet med fantastiskt läge i Snättringe. Ett härligt rymligt boende om 195 + 47 kvm biarea med fem sovrum. Här finns både garage, carport och plats att parkera på uppfarten, stor tomt som gränsar mot skogsparti och promenadavstånd till Långsjön. Välkommen till Stambanevägen 153!

Inbäddad bakom vitt staket och mjuk lekvänlig gräsmatta med fruktträd ligger denna mycket trevliga familjevilla. Ett härligt ljust boende med välkomnande möblerbar hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig. På entréplan finns även ett sovrum, gillestuga, gäst-wc och relaxavdelning med dusch och bastu samt tvättstuga. En trappa upp välkomnas vi direkt in i fastighetens generösa vardagsrum och kök i öppen planlösning

Nu finns chans att förvärva denna otroligt fina fastighet med fantastiskt läge i Snättringe. Ett härligt rymligt boende om 195 + 47 kvm biarea med fem sovrum. Här finns både garage, carport och plats att parkera på uppfarten, stor tomt som gränsar mot skogsparti och promenadavstånd till Långsjön. Välkommen till Stambanevägen 153!

Inbäddad bakom vitt staket och mjuk lekvänlig gräsmatta med fruktträd ligger denna mycket trevliga familjevilla. Ett härligt ljust boende med välkomnande möblerbar hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig. På entréplan finns även ett sovrum, gillestuga, gäst-wc och relaxavdelning med dusch och bastu samt tvättstuga. En trappa upp välkomnas vi direkt in i fastighetens generösa vardagsrum och kök i öppen planlösning. En trevlig sällskapsyta med härlig atmosfär, rikt ljusinsläpp, högt i tak och gott om plats att samla vänner och familj. Kök i vinkel med god arbetsyta och förvaring, rostfria vitvaror, bänkskiva i ek med bar/serveringsdisk och rymlig matplats invid fönster.

Vidare har detta våningsplan fyra rymliga sovrum, samtliga med gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Det största sovrummet är lyxigt rymligt med walk-in closet och härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. På denna våning finns även ett helkaklat badrum i grått och vitt med duschkabin. Från ett av sovrummen och från vardagsrummet nås fastighetens trevliga altan som har plats för matmöbler och loungegrupp. Stor tomt i flera nivåer och angränsande skogsparti. Här är ni ständigt omgivna av rofylld grönska.

Sammanfattningsvis en perfekt fastighet för den stora familjen, i ett lugnt och barnvänligt område med spännande tomt och lekplatser, skola och flera natursköna områden samt Långsjön på nära avstånd.


Varmt välkommen på visning!

Området är ett mycket populärt och barnvänligt område med korta avstånd till fina lekplatser, naturområden och badsjöar. I trevliga Snättringe har ni nära till det mesta ni behöver i vardagen som livsmedelsbutiker, stormarknad, förskola och skola. Dessutom erbjuder området härlig natur och närhet till butiker och nöjen i Huddinge C. Från närliggande Stuvsta station tar pendeltåget er till Stockholm C på knappt 15 minuter. Vackra Huddinge kommun har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. Bl.a. Gömmarens naturreservat eller sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Trygga köp - besiktning & dolda fel-försäkring

Det här huset är besiktigat och har dolda fel-försäkring.

Läs mer
Pris 7 950 000 kr 40 769 kr/kvm
Boarea 195 kvm
Antal rum 7 rum
Biarea 47 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Uppmätning
Besiktningsprotokoll
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här