Snörmakarvägen 35D

Fantastiskt fin toppmodern 2:a med uteplats i söderläge!

Till salu Bromma - Åkeshov Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och genomtänkta 2:a, både vad det gäller planlösning och materialval. Här bor ni ett stenkast från härlig natur och knytpunkten Brommaplan. Denna pärla passar er som värdesätter att bo nytt, modernt och stilrent med alla bekvämligheter inkluderade, ni har exempelvis golvvärme komfort i hela lägenheten. När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring i form av flera platsbyggda garderober i snygg stil med mörkbruna läderhandtag. Praktisk klinkergolv i mörkgrått och ljusa väggar. Till höger har ni det stilrena köket i öppen planlösning mot vardagsrummet som ligger helt insynsskyddat med fin utsikt mot grönska. Köket, med matplats för 6-8 personer, har snygga detaljer i koppar såsom beslag och krokar och innehåller flera bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin och kyl/frys samt induktionshäll

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och genomtänkta 2:a, både vad det gäller planlösning och materialval. Här bor ni ett stenkast från härlig natur och knytpunkten Brommaplan. Denna pärla passar er som värdesätter att bo nytt, modernt och stilrent med alla bekvämligheter inkluderade, ni har exempelvis golvvärme komfort i hela lägenheten. När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring i form av flera platsbyggda garderober i snygg stil med mörkbruna läderhandtag. Praktisk klinkergolv i mörkgrått och ljusa väggar. Till höger har ni det stilrena köket i öppen planlösning mot vardagsrummet som ligger helt insynsskyddat med fin utsikt mot grönska. Köket, med matplats för 6-8 personer, har snygga detaljer i koppar såsom beslag och krokar och innehåller flera bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin och kyl/frys samt induktionshäll. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för allt man kan önska. Till vänster om hallen har ni en optimal yta för hemmakontor och rakt fram finner ni det rymliga duschrummet som präglas av de tidlösa och moderna precis som resten av lägenheten, här finns en dusch med glasvägg i klarglas, kommod med spegel ovanför, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Från det trivsamma sovrummet, som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och hyllor, når ni den ombonade uteplatsen i söderläge.

Huset byggdes 2016-2017 och det finns en fantastisk takterrass med milsvid utsikt och sol hela dagen. Här finns sittgrupper och grill som gör det perfekt för att umgås med vänner eller familj. I huset finns även ett cykelrum, bildäcksförvaring, miljörum och en miniverkstad för den som vill snickra, måla eller fixa/reparera. Föreningen äger marken och har 14 parkeringsplatser. Nuvarande ägare har tillgång till ett externt förråd.

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område med perfekt läge i Bromma. Endast en kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan som tar dig in till Stockholm city på mindre än ca 20 minuter. Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, Systembolaget, restauranger, banker, butiker, bageri etc. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna och direktbuss till Arlanda m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarnskogens naturreservat och Judarnsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation, det finns stigar för både löpning och promenader. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Det stilrena golvet i lägenheten heter Arredo Villa Ek, 12,7 mm mattlack.

Säljaren har mätt upp uteplatsen till 130cm bred och 300cm i längd utan häcken inräknad. Den är runt 177cm bred med häcken inräknad. Nuvarande ägare har tillgång till ett källarförråd. Säljaren har mätt upp förrådet till 150*120cm med en takhöjd på 300cm.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 850 000 kr 53 774 kr/kvm
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 006 kr
Visningar

söndag 24 september 11:30 - 12:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 11:30 - 12:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Förtätning centrala Bromma
Prospekt
Prospekt Snörmakarvägen 35D
Energideklaraton Snörmakarvägen 35A-D
Stadgar Brf Skräddaren 2019
Årsredovisning Brf Skräddaren 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här