Dalgränd 52

Kommande försäljning Enskede - Enskededalen Stockholm kommun

Välkommen till Dalgränd och allt vad området har att erbjuda. En rymlig 2:a med generösa 73 kvadratmeter som tidigare disponerats som en 2,5:a. Lägenheten välkomnar dig med en frikostig hall som leder rakt till vardagsrummet som ger plats till större soffgrupp samt middagsbord om så önskas. Vardagsrummet agerar även som entré till balkongen vars dörr är i glas utger ett trevligt ljusinsläpp, balkongen är optimalt placerad mot den lugna gården. I det fullutrustade köket möts vi av vita luckor och stora arbetsytor, köket ger även plats till mindre matplats. I det helkaklade badrummet finns wc, tvättställ, badkar, handdukstork samt en kombimaskin. Sovrummet erbjuder plats för större dubbelsäng samt garderober för förvaring

Välkommen till Dalgränd och allt vad området har att erbjuda. En rymlig 2:a med generösa 73 kvadratmeter som tidigare disponerats som en 2,5:a. Lägenheten välkomnar dig med en frikostig hall som leder rakt till vardagsrummet som ger plats till större soffgrupp samt middagsbord om så önskas. Vardagsrummet agerar även som entré till balkongen vars dörr är i glas utger ett trevligt ljusinsläpp, balkongen är optimalt placerad mot den lugna gården. I det fullutrustade köket möts vi av vita luckor och stora arbetsytor, köket ger även plats till mindre matplats. I det helkaklade badrummet finns wc, tvättställ, badkar, handdukstork samt en kombimaskin. Sovrummet erbjuder plats för större dubbelsäng samt garderober för förvaring. Det sista rummet har tidigare disponerats som ett barnrum och fungerar idag som kontor .

Brf Hagtornsgården är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en långsiktig plan för underhåll och renovering. De senaste åren har bl.a. nya energieffektiva fönster och ventilationsaggregat installerats vilket bidrar till ett bra inomhusklimat, renovering av hyreslokaler och stamspolning har genomförts. I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv, 1000 Mbit bredband, tillgång till tvättstuga, och det finns bokningsbar gemensamhetslokal. Föreningen har ett 20-tal hyresrätter kvar i sin ägo, vilket är en god tillgång.

Här bor du med närhet till det mesta, endast 6 minuter med T-bana eller 10 minuter med cykel till Södermalm. På innergården finns stor lekyta med gung- och klätterställning, grillplats och grönska. Dalen centrum ligger endast ett stenkast bort, där finner du bland annat apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel, restauranger samt Sandsborg T-bana. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen och Tele-2 Arena med drygt 60 butiker och restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf. Runt hörnet finns även förskola, tandläkare samt Dalens sjukhus. För dig som letar natur finns närliggande områden som Margaretaparken, Söderbysjön, Skogskyrkogården, Nytorps gärde som erbjuder bland annat utegym, skatepool och utomhuspool. Även nackareservatet ligger inom kort promenadavstånd som blivit känt för sina fina promenadslingor och omgivning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 995 000 kr 41 027 kr/kvm
Boarea 73 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
4 695 kr
Mäklare Älvsjö

Extra kontaktperson

Pamela Olivera

0709-99 79 04 pamela.olivera@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här