Lammholmsbacken 258

Till salu Vårby gård Huddinge kommun

Välkommen till Lammholmsbacken 258 och den populära föreningen Brf Fjäderholmen!

Här säljs nu en totalrenoverad 2 rummare en trappa upp med en genomgående planlösning och fransk balkong i söderläge. Genomgående ljusa väggar och vackra golv. I hallen möts man av en bra garderobsvägg för avhängning av ytterkläder. Vidare når man det rymliga vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, mediamöbel eller önskvärt. Från vardagsrummet når man även lägenhetens franska balkong. Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Intill sovrummet ligger ett mindre sovrum perfekt för barnen

Välkommen till Lammholmsbacken 258 och den populära föreningen Brf Fjäderholmen!

Här säljs nu en totalrenoverad 2 rummare en trappa upp med en genomgående planlösning och fransk balkong i söderläge. Genomgående ljusa väggar och vackra golv. I hallen möts man av en bra garderobsvägg för avhängning av ytterkläder. Vidare når man det rymliga vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, mediamöbel eller önskvärt. Från vardagsrummet når man även lägenhetens franska balkong. Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Intill sovrummet ligger ett mindre sovrum perfekt för barnen. Rymligt kök med plats för matbord om 4-6 personer. Helkaklat badrum som är stambytt under 2019.

Här bor du familjevänligt, centralt och i ett attraktivt läge med närhet till bland annat utmärkta kommunikationer, skola, förskola och matbutiker. Busshållplats och tunnelbana ligger bara på några minuters promenadavstånd, Vårby gård C som erbjuder mataffärer, restaurang, tobaksaffär, apotek, pub, gym, frisörsalong, bibliotek och café en kort promenad bort och Vårby strand når du enkelt med cykel eller promenad. Bussarna 707 och 740 tar dig till Skärholmen, Kungens kurva, Fruängen och Huddinge. Med tunnelbanan så tar du dig till Stockholm city på 17 minuter! Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Vårby Gård.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 64 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 498 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
846941-deklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här