Karen Blixens Gata 7

Ljus moden 4:a (möjlig 5:a) med inglasad balkong i söderläge precis intill naturreservat!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina fyrarummare med perfekt läge precis intill Grimsta naturreservat. Här bor ni nytt och modernt i en fastighet från 2015. När ni kliver in genom dörren möts vi av en ljus hall med klädkammare i anslutning och här finns plats för både kläder, skor och annat förvaring. Tre sovrum i fil varav ett med fönster i två väderstreck, inbyggda garderober och plats för dubbelsäng m.m. Helkaklat duschrum med wc, handfat, badrumsskåp och dusch samt ett stort badrum som förutom det självklara innefattar badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet, med plats för allt som önskas, är ljust med fönster i två väderstreck och har utgång till inglasad balkong i söderläge. Balkongen blir som ett extrarum under sommarhalvåret och här kan ni njuta av solens strålar hela dagen

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina fyrarummare med perfekt läge precis intill Grimsta naturreservat. Här bor ni nytt och modernt i en fastighet från 2015. När ni kliver in genom dörren möts vi av en ljus hall med klädkammare i anslutning och här finns plats för både kläder, skor och annat förvaring. Tre sovrum i fil varav ett med fönster i två väderstreck, inbyggda garderober och plats för dubbelsäng m.m. Helkaklat duschrum med wc, handfat, badrumsskåp och dusch samt ett stort badrum som förutom det självklara innefattar badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet, med plats för allt som önskas, är ljust med fönster i två väderstreck och har utgång till inglasad balkong i söderläge. Balkongen blir som ett extrarum under sommarhalvåret och här kan ni njuta av solens strålar hela dagen. Det moderna köket, fullutrustat med hel kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin har matplats för 6-8 personer invid fönster. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en känsla av rymd med härligt ljusinsläpp.

I fastigheten finns hiss, förråd och garage för er bekvämlighet. Precis utanför porten ligger Grimstaskogens naturreservat med fina vandringsstigar och löpspår. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Från lägenheten har ni endast ca 7 minuters promenad till tunnelbanan som utgår från Blackebergs centrum. Härifrån tar ni er in till Stockholms city på endast 20 minuter med tunnelbanans gröna linje. Ni har även gångavstånd till Vällingby Centrum där ni bl.a. finner restauranger, massor av shopping, biograf, caféer, gym och annan närservice.

I området finns även flera förskolor (en i fastigheten bredvid) och närhet till skolor bl.a. Södra Ängby skolan och Blackebergs gymnasium.

Varmt välkomna med en intresseanmälan!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 107 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 945 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Brf Kvarnhjulet
Stadgar Brf Kvarnhjulet
Tomträttsavgäld Europén 1
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här