Kättslinge 130

Barnvänligt område som ger Bullerbykänsla!

Kommande försäljning Bälinge Uppsala kommun

Välkommen till Kättslinge 130 - Här får ni nu chansen att förvärva detta fantastisk hem byggt år 2016 där den stora och lilla familjen kan flytta in och trivas från första stund! Här bor ni i ett gavelläge bland vacker natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför husknuten.

Familjen som flyttar hit får ni inte bara ett boende utan även en härlig trädgård med utrymme för aktiviteter som passar hela familjen och mängder av gott hela säsongen. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa. På baksidan finns pergola samt en härlig altan i trädäck med plats för utomhusmöbler och sommarens kommande grillfester intill uteköket. På kvällen kan ni avnjuta en svalkande dryck i badtunnan som kommer att höja tillvaron. Intill huvudbyggnaden finns ett isolerat och uppvärmt garage som förutom sitt syfte kan inredas till ett hemmakontor eller ett sovrum för de äldre barnen i familjen

Välkommen till Kättslinge 130 - Här får ni nu chansen att förvärva detta fantastisk hem byggt år 2016 där den stora och lilla familjen kan flytta in och trivas från första stund! Här bor ni i ett gavelläge bland vacker natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför husknuten.

Familjen som flyttar hit får ni inte bara ett boende utan även en härlig trädgård med utrymme för aktiviteter som passar hela familjen och mängder av gott hela säsongen. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa. På baksidan finns pergola samt en härlig altan i trädäck med plats för utomhusmöbler och sommarens kommande grillfester intill uteköket. På kvällen kan ni avnjuta en svalkande dryck i badtunnan som kommer att höja tillvaron. Intill huvudbyggnaden finns ett isolerat och uppvärmt garage som förutom sitt syfte kan inredas till ett hemmakontor eller ett sovrum för de äldre barnen i familjen.

Huset har en öppen och luftig planlösning och ett härligt flöde av naturligt ljus. Den öppna planlösningen i vardagsrummet är den perfekta platsen för tillställningar och mysiga middagar med familj och vänner samtidigt som brasan sprider värme med ett sprakande ljud. Köket har en rejäl arbetsyta där matfantasten kan tillaga gourmetmåltider. Vardagsrummet kommer att bli en naturlig plats för umgänge. Den stora familjen har möjlighet att sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett sovrum. Utanför vardagsrummet finner en altan med soldäck. Här kan ni duka upp för sommarens alla grillkvällar och njuta av tillvaron.

Vidare finner ni tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter, gäst wc, ett större badrum samt en groventré med en tvättstuga och ett pannrum.

Kättslinge är ett område som ligger omgiven at natur och fria vyer över öppet landskap och ett område som ger Bullerbykänsla. Området förmedlar en familjär känsla där barnen kan röra sig tryggt utan att behöva vara rädd för biltrafik, här är det snarare hästar som passerar. Tänk dig att på bara 20 minuter ta er från city till denna lugna oas.

Kontakta damir.bicharov@notar.se för mer information om bostaden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 118 kvm
Antal rum 4 rum
Tomt 1 750 kvm
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här