Stupvägen 41

Fräsch trerummare med nära till allt du kan tänka dig!

Till salu Sollentuna Helenelund Sollentuna kommun

- Högt upp i huset
- Inglasad balkong
- Stenkast från Helenelund C
- Optimalt planerad planlösning

När du kommer in i bostaden möts du av en välkommande och rymlig hall, med access till hela lägenheten. Det genomgående ljuset från två väderstreck lyser upp hela lägenheten. Sovrummen är rymliga och får plats med säng, garderob och andra möbler. I anslutning till hallen har du även en walk in closet som kan användas som kontor eller byggas ut till ett extrarum. I köket finns det gott om förvaringsutrymmen samt goda arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Det finns utrymme för en matplats för ca sex personer

- Högt upp i huset
- Inglasad balkong
- Stenkast från Helenelund C
- Optimalt planerad planlösning

När du kommer in i bostaden möts du av en välkommande och rymlig hall, med access till hela lägenheten. Det genomgående ljuset från två väderstreck lyser upp hela lägenheten. Sovrummen är rymliga och får plats med säng, garderob och andra möbler. I anslutning till hallen har du även en walk in closet som kan användas som kontor eller byggas ut till ett extrarum. I köket finns det gott om förvaringsutrymmen samt goda arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Det finns utrymme för en matplats för ca sex personer. Ett stort vardagsrum med mycket sociala ytor och utrymme för en stor soffa! Här kan du trivas och umgås med både familj och vänner. Här har du också tillgång till den soldränkta balkongen under eftermiddagen.

Att bo på Stupvägen är förmånligt på många sätt! Här bor du centralt i en stabil förening. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg/bussar - 11 minuter till Odenplan med nya Citybanan. Både Kista Galleria och Sollentuna C ligger nära. Omedelbar närhet till service, affärer, natur, skolor samt förskolor. Endast 300 meter till pendeln.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 795 000 kr 38 288 kr/kvm
Boarea 73 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 911 kr
Visningar

måndag 26 februari kl. 17:00 - 17:30

Varmt välkommen!

Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

måndag 26 februari kl. 17:00 - 17:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här