Snörmakarvägen 13

Perfekt planlösning!

Kommande försäljning Bromma - Åkeshov Stockholm kommun

I populära Åkeshov ligger den här välplanerade tvåan inbäddad i grönska och med en mysig bakgård i föreningen. Nära till fina naturområden vid Judarnsjön samtidigt som det bara är en kort promenad till tunnelbanan - svårslaget läge med andra ord! Bostadens planlösning är helt optimal och tillsammans med den generösa takhöjden upplevs den större än sina 42 kvm. Det trivsamma vardagsrummet har gott om plats för soffa, tv-möbel och matbord. Det finns en stor klädkammare för praktisk förvaring som rymmer det mesta och lite till. Det rofyllda sovrummet kan enkelt möbleras med en dubbelsäng samt byrå eller garderober. Badrummet är fräscht och helkaklat med badkar, handdukstork och golvvärme. Köket erbjuder förvaring i både skåp och lådor samt matplats för 2-3 personer

I populära Åkeshov ligger den här välplanerade tvåan inbäddad i grönska och med en mysig bakgård i föreningen. Nära till fina naturområden vid Judarnsjön samtidigt som det bara är en kort promenad till tunnelbanan - svårslaget läge med andra ord! Bostadens planlösning är helt optimal och tillsammans med den generösa takhöjden upplevs den större än sina 42 kvm. Det trivsamma vardagsrummet har gott om plats för soffa, tv-möbel och matbord. Det finns en stor klädkammare för praktisk förvaring som rymmer det mesta och lite till. Det rofyllda sovrummet kan enkelt möbleras med en dubbelsäng samt byrå eller garderober. Badrummet är fräscht och helkaklat med badkar, handdukstork och golvvärme. Köket erbjuder förvaring i både skåp och lådor samt matplats för 2-3 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis med ugn.

Säljaren har tillgång till ett källarförråd som enligt säljaren är uppmätt till ca 2,4 kvm.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmaste tunnelbanestation Åkeshov, där också Åkeshovs slott ligger med den mysiga slottsparken. Till Brommaplan tar det knappt 5 minuter att gå och där erbjuds ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, systembolag, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym, vårdcentral m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 15 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Arlanda Airport m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarnskogens naturreservat och Judarnsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation. Det finns stigar för både löpning och promenad och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värd ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 42 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 800 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Snörmakarvägen 13-15
Årsredovisning Brf Väverskan, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här