Nybohovsbacken 65, 3tr

Välplanerad tvåa med en stor inglasad balkong och en stor potential att skapa sig sitt drömhem!

Kommande försäljning Liljeholmen Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med en stor inglasad balkong i ett insynsskyddat läge mot områdets lugna omgivningar. Här bjuds man på ett härligt ljusflöde från fönster åt två väderstreck. Ytskikten består av tapetserade väggar och parkettgolv i vardagsrum samt linoleumgolv i övriga utrymmen. Stort vardagsrum med plats för en soffgrupp, bokhylla och tv-möbel. Härifrån nås den stora balkongen som vetter mot lugna omgivningar i sydost. Från vardagsrummet nås även det rymliga sovrummet som ger plats åt en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett kök i original som är utrustat med kyl/frys samt spis med fläkt ovan och har goda arbetsytor och gott om förvaring

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med en stor inglasad balkong i ett insynsskyddat läge mot områdets lugna omgivningar. Här bjuds man på ett härligt ljusflöde från fönster åt två väderstreck. Ytskikten består av tapetserade väggar och parkettgolv i vardagsrum samt linoleumgolv i övriga utrymmen. Stort vardagsrum med plats för en soffgrupp, bokhylla och tv-möbel. Härifrån nås den stora balkongen som vetter mot lugna omgivningar i sydost. Från vardagsrummet nås även det rymliga sovrummet som ger plats åt en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett kök i original som är utrustat med kyl/frys samt spis med fläkt ovan och har goda arbetsytor och gott om förvaring. Intill fönstret finns plats för en matgrupp. Badrummet är helkaklat och har ett badkar, tvättmaskin, wc samt ett tvättställ med spegelskåp ovan. I hallen finns gott om förvaring i platsbyggda garderober och för ytterligare förvaring finns ett externt källarförråd.

Välskött och stabil förening med solid ekonomi då man fortfarande har 47st hyresrätter kvar (ett stort dolt kapital och man ombildar i snitt någon bostad per år vilket stärker ekonomi ytterligare), relax-avdelning, bastu, stort gym, gästlägenhet och mycket mer. Detta hus ligger närmast torget med bland annat Handlar'ns närbutik samt hiss till Liljeholmens T-bana.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 59 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 211 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här