Ålgrytevägen 122

Nyproduktion 2022 - Stor balkong - Nära T-bana

Kommande försäljning Bredäng - Mälarhöjden Stockholm kommun

- Modern öppen planlösning
- Nära till skogsreservat
- Nära till Mälarhöjdsbadet
- Nära buss & tunnelbana
- förening med bra ekonomi
- Endast 1000 meter till T-bana
- 15 min till Stockholm med T-bana

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2022. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Modern öppen planlösning med allrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare i lägenheten. Stor balkong med plats för balkongmöbler. Exklusivt helkaklat badrum med takdusch. Stilfullt kök med fullmaskinpark med diskmaskin, häll, integrerad kyl och frys från Electrolux och inbyggt micro

- Modern öppen planlösning
- Nära till skogsreservat
- Nära till Mälarhöjdsbadet
- Nära buss & tunnelbana
- förening med bra ekonomi
- Endast 1000 meter till T-bana
- 15 min till Stockholm med T-bana

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2022. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Modern öppen planlösning med allrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare i lägenheten. Stor balkong med plats för balkongmöbler. Exklusivt helkaklat badrum med takdusch. Stilfullt kök med fullmaskinpark med diskmaskin, häll, integrerad kyl och frys från Electrolux och inbyggt micro. Vitmålade väggar och parkettgolv. Förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober och att eget källarförråd

Brf Panorama i Bredäng ligger precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden. Föreningen består av 72st lägenheter. Föreningen har garage och parkeringsplatser, Barnvagnsrum/rullstolsrum, tvättstuga och källarförråd. Ett par minuters promenadavstånd till både tunnelbana och Mälaren.

I Bredängs Centrum erbjuds ca 20 butiker, caféer och restauranger. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med mysiga strövområden och joggingspår längs Mälaren. 5 min promenad till Mälarhöjdsbadet och dess sandstrand. Promenadväg längs Mälarens strand ända in till Vinterviken. Populära konditori Lyran ligger ett stenkast bort. Skola och dagis finns i närheten. Stenkast till Sätra IP med multisportarena med utegym, löpbana samt fotbollsplan. Service och kommunikationer finns på promenadavstånd med bussar och röda linjens tunnelbana som tar dig in till Stockholm centrum på 15 minuter. Till Skärholmen tar det ca 5 minuter och till Liljeholmen ca 10 minuter.

Nära till Skärholmens köpcentrum med över 100 butiker, Caféer och restauranger, Heron city och Kungens kurva där Ikea finns och massvis med andra butiker.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 750 000 kr 52 395 kr/kvm
Boarea 33,4 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 117 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomisk plan ålgrytevägen 120
Energideklaration ålgrytevägen 120
Stadgar ålgrytevägen 120

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här