Åsvägen 3

Stilren och modern 2:a med inglasad balkong!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Ljus och välplanerad lägenhet i toppskick. Här bor ni på en lugn återvändsgata i hjärtat av Råsunda, i populära Brf Åsen. Hemmet genomsyras av en varm atmosfär med generöst ljusinsläpp och fina ytskikt som omfamnar samtliga rum. Här känns allt genomtänkt och det är bara att flytta in.

FÖRENINGEN
Föreningen som förvaltas av HSB är välskött med god ekonomi där de flesta renoveringarna, som stambyte och hissrenovering, är genomförda. Tvättstugan har nyligen renoverats och maskinerna är självdoserande. Tider kan bokas via en app i telefonen och det finns gott om tider. Gemensamma grillplatser har nyligen anlagts på fastigheternas gemensamma takterrasser

Ljus och välplanerad lägenhet i toppskick. Här bor ni på en lugn återvändsgata i hjärtat av Råsunda, i populära Brf Åsen. Hemmet genomsyras av en varm atmosfär med generöst ljusinsläpp och fina ytskikt som omfamnar samtliga rum. Här känns allt genomtänkt och det är bara att flytta in.

FÖRENINGEN
Föreningen som förvaltas av HSB är välskött med god ekonomi där de flesta renoveringarna, som stambyte och hissrenovering, är genomförda. Tvättstugan har nyligen renoverats och maskinerna är självdoserande. Tider kan bokas via en app i telefonen och det finns gott om tider. Gemensamma grillplatser har nyligen anlagts på fastigheternas gemensamma takterrasser. Föreningen har en övernattningslägenhet och samlingslokal med plats för den stora familjen eller kompisgänget.

KOMMUNIKATIONER
- Buss 515 (Odenplan-Sundbyberg Station), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 156 (Danderyds sjukhus-Solna strand) stannar ett stenkast från huset på Råsundavägen.
- 5 min promenad till pendeltåg, tvärbanan (Alvik - Solna station), Arlanda Express och bussar 67, 176, 177, 513.
- 10 min promenad till T-bana och Solna Centrum.
- Lätt och snabbt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

SHOPPING / LIVSMEDELSBUTIK
- Konsum eller ICA Furuvik ligger en kort promenad bort.
- 5 min promenad till Westfield Mall of Scandinavia med nöje, restauranger och modebutiker, system, apotek, mataffärer ICA Kvantum och Hemköp, SATS, IMAX biograf, spa, biltvätt m.m.
- Solna Centrum är ett mindre köpcentrum och ett alternativ till storslagna Westfield Mall of Scandinavia.

ÄTA UTE
- Råsunda bjuder på ett varierande utbud av restauranger och caféer; däribland Texas Longhorn, Esuki Sushi, Café Mezzo samt bageriet "Du Bon Pain" och Regissörsvillan som båda tilldelats en stjärna i White guide.

MOTION/ NATUR
- Råstasjön är en av de mest värdefulla fågelsjöarna i länet och erbjuder ett tätortsnära friluftsliv. Det är också en perfekt plats för promenader, träning vid utegym eller en joggingrunda.
- I Hagaparken går det att ta ett dopp i Brunnsviken eller koppla av i fantastisk parkmiljö med flera små caféer.
- I närområdet finns goda träningsmöjligheter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 56,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 503 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här