Ploggatan 18, 1 tr

Välplanerad och mycket fin tvåa med möblerbar balkong i attraktivt område!

Till salu Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong mot lugn innergård i trevliga kvarter. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, stilfullt kök, lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare och garderober. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, generös takhöjd samt spröjsade fönster med djupa fönsternischer ger bostaden sin charmiga karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare stora fönsterpartier som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som passar perfekt för såväl paret som den lilla familjen. Här bor du i en välskött och vacker fastighet från 1910

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong mot lugn innergård i trevliga kvarter. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, stilfullt kök, lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare och garderober. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, generös takhöjd samt spröjsade fönster med djupa fönsternischer ger bostaden sin charmiga karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare stora fönsterpartier som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som passar perfekt för såväl paret som den lilla familjen. Här bor du i en välskött och vacker fastighet från 1910. Föreningen är stabil med god ekonomi och låg belåningsgrad (571k per kvm 2022) och har dessutom bekvämligheter för sina boenden så som två tvättstugor, barnvagnsrum samt en trevlig innergård.

Perfekt läge med närhet till allt man behöver men ändå med ett lugnt och skyddat läge. Kvarteret ligger precis bredvid pittoreska Vita Bergen samtidigt som det är nära till puls och nöjesdistrikten runt Nytorget. I kvarteren kring fastigheten finns många restauranger, barer och caféer, liksom flertalet småbutiker och livsmedelsaffärer. Promenad till Medborgarplatsen och Skrapan görs på några minuter och under året går starten för byggnationen utav den nya tunnelbaneuppgången Sofia vid Stigbergsparken bara någon minut från lägenheten som tar dig till City och Kungsträdgården på ett par minuter.

Här bor man perfekt på Södermalm i en trivsam lägenhet - Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 995 000 kr 86 848 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 222 kr
Visningar

söndag 24 september 11:00 - 11:40

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 12:45 - 13:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 11:00 - 11:40

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 12:45 - 13:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Mätbevis
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här