Skidskyttevägen 4, 7tr

Möjlig 5rok - Högst upp i huset - Garage & Hiss - Ett stenkast från skola - ca 200 m till T-bana!

Kommande försäljning Västertorp - Hägerstensåsen Stockholm kommun

Sällan till salu! Med närhet till Västertorps tunnelbanestation, centrum och skola finner ni denna välplanerade 4rok (möjlig 5rok) på våning 7 av 7 i fastighet med hiss från 2008 vilken bland annat erbjuder garage, förråd och tvättstuga samt barnvagnsförråd på entréplan. Bostaden präglas av ljusa, smakfulla färgval och gott ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier, inglasad loggia och härlig balkong med goda solchanser sommartid.

Lägenheten disponeras enligt följande: Rymlig hall med stor garderob med skjutdörrar och plats för hatthylla och skohylla samt exempelvis barnvagn. Från hallen når man det stora vardagsrummet med fantastiska fönsterpartier och goda möbleringsmöjligheter för större soffgrupp. Tack vare lägenhetens placering högst upp i huset får man ett fantastiskt ljusinsläpp och bor utan insyn med himlen som närmsta granne. Den härliga balkongen med trevligt läge och en hänförande och fri utsikt har goda solchanser sommartid och här kan man blicka ut över trädtoppar och följa årstidernas färskiftningar. I öppen planlösning från vardagsrummet finns ett renoverat och modernt kök i grått med svarta beslag och vitt, fasat kakel som stänkskydd. Köket har god förvaring och även en praktisk köksö för förvaring och extra arbetsyta för den stora familjen

Sällan till salu! Med närhet till Västertorps tunnelbanestation, centrum och skola finner ni denna välplanerade 4rok (möjlig 5rok) på våning 7 av 7 i fastighet med hiss från 2008 vilken bland annat erbjuder garage, förråd och tvättstuga samt barnvagnsförråd på entréplan. Bostaden präglas av ljusa, smakfulla färgval och gott ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier, inglasad loggia och härlig balkong med goda solchanser sommartid.

Lägenheten disponeras enligt följande: Rymlig hall med stor garderob med skjutdörrar och plats för hatthylla och skohylla samt exempelvis barnvagn. Från hallen når man det stora vardagsrummet med fantastiska fönsterpartier och goda möbleringsmöjligheter för större soffgrupp. Tack vare lägenhetens placering högst upp i huset får man ett fantastiskt ljusinsläpp och bor utan insyn med himlen som närmsta granne. Den härliga balkongen med trevligt läge och en hänförande och fri utsikt har goda solchanser sommartid och här kan man blicka ut över trädtoppar och följa årstidernas färskiftningar. I öppen planlösning från vardagsrummet finns ett renoverat och modernt kök i grått med svarta beslag och vitt, fasat kakel som stänkskydd. Köket har god förvaring och även en praktisk köksö för förvaring och extra arbetsyta för den stora familjen. Maskinparken består av inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll och integrerad kyl och frys i fullhöjd. Vidare erbjuder bostaden tre stycken bra sovrum varav det större med inredd klädkammare och de mindre med fristående garderober. I anslutning till hallen finns helkaklat och modernt badrum i stilrena kulörer med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring tack vare bänkyta och skåp ovan. Invid finns även en helkaklad gäst-WC med handfat med kommod och ett extra skåp på vägg.

Här bor man i en välskött och trevlig bostadsrättsförening i modern fastighet från 2008 med hiss. I föreningen finns 119 st lägenheter med adresserna Skidskyttevägen 2, 4, 6 och 8 och mellan husen finns trevliga innergårdar med bland annat grillplatser för de boende. Flertalet gemensamma utrymmen finns att nyttja så som tvättstuga, förråd, cykelrum och barnvagnsrum på entréplan. I föreningen finns även varmgarage samt parkeringsplatser för 800 kr respektive 350 kr i månaden. I övrigt råder boendeparkering på omkringliggande gator med taxa 5. Föreningen har även gästparkeringsplatser utanför port 8. Marken upplåts med tomträtt och under senast omförhandlingen 2018 så sänktes avgälden med nästan 50%. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, ComHems grundutbud för TV samt Internet.

Västertorp är ett mycket lummigt och trevligt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad bara någon minut från tunnelbanestationen Västertorp och dess röda linje. I centrum på nära avstånd finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 101 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 974 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Revisionsberättelse
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här