Storgatan 70B

Till salu Huvudsta Solna kommun

Kontakta mäklare för privatvisning!

Bättre och bekvämare läge får man leta efter. Nu har Ni möjligheten att förvärva denna familjeidyll med allt man kan önska sig! Här erbjuds ni en bostad med ett badrum, en stor och härlig balkong i sydväst läge samt två rogivande sovrum. Mycket välplanerad 3:a om hela 78 kvm som präglas av stora och ljusa ytor med öppen och social planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet som skapar en härlig rymd, som få förunnas. De stora fönsterpartierna i två väderstreck låter ljuset flöda in och skapar en ljus och trevlig stämning i hela bostaden. Luftigt och ljust vardagsrum med plats för den stora soffgruppen. Trevlig matplats som skärmar av snyggt mellan köket och vardagsrummet. Härifrån når ni bostadens mycket rymliga och trevliga balkong

Kontakta mäklare för privatvisning!

Bättre och bekvämare läge får man leta efter. Nu har Ni möjligheten att förvärva denna familjeidyll med allt man kan önska sig! Här erbjuds ni en bostad med ett badrum, en stor och härlig balkong i sydväst läge samt två rogivande sovrum. Mycket välplanerad 3:a om hela 78 kvm som präglas av stora och ljusa ytor med öppen och social planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet som skapar en härlig rymd, som få förunnas. De stora fönsterpartierna i två väderstreck låter ljuset flöda in och skapar en ljus och trevlig stämning i hela bostaden. Luftigt och ljust vardagsrum med plats för den stora soffgruppen. Trevlig matplats som skärmar av snyggt mellan köket och vardagsrummet. Härifrån når ni bostadens mycket rymliga och trevliga balkong. Den Inbjudande och ljusa hallen välkomnar er in i denna fantastiska bostad för er med högt ställda krav, som bara måste upplevas på plats.

Här bor ni i en välskött förening med ett fantastiskt läge, ta hissen ner till Huvudsta Centrum, här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation.
Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacke, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset.

Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård med populära 4H-gården Augustendal samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet samt Huvudsta strand, Solnas nya strandbad med sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch som är mycket populära under den varmare årstiden.

Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker.

I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 195 000 kr 53 782 kr/kvm
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 528 kr
Visningar

söndag 10 december kl. 12:40 - 13:10

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 10 december kl. 12:40 - 13:10

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här