Långgatan 62C

Inflyttningsklar utan trappor!

Till salu Huskvarna Norrängen Jönköping kommun

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet på Långgatan 62C i Huskvarna.

Här presenteras en modern lägenhet i markplan med egen ingång. Här kan ni smidigt parkera bilen utanför ingången och att springa i trappor är ett minne blott. Bostaden som totalrenoverades år 2017 har snyggt ekparkettgolv som följer hela lägenheten och vi återfinner golvvärme i alla utrymmen. Köket är ljust och fräscht med all den utrustning som krävs för att bo bekvämt. Det helkaklade badrummet bjuder på bland annat både handdukstork och tvättmaskin. I sovrummet finnes garderober och utrymme för större säng.

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet på Långgatan 62C i Huskvarna.

Här presenteras en modern lägenhet i markplan med egen ingång. Här kan ni smidigt parkera bilen utanför ingången och att springa i trappor är ett minne blott. Bostaden som totalrenoverades år 2017 har snyggt ekparkettgolv som följer hela lägenheten och vi återfinner golvvärme i alla utrymmen. Köket är ljust och fräscht med all den utrustning som krävs för att bo bekvämt. Det helkaklade badrummet bjuder på bland annat både handdukstork och tvättmaskin. I sovrummet finnes garderober och utrymme för större säng. Vid entrén bjuds det på en härlig uteplats, perfekt för grillning och för att kunna njuta av solens värmande strålar. Mellan husen kan man även skymta vackra Vättern.

På sluttande Norrängen bor man med härlig utsikt över Vättern samt med närhet till Natur. Under sommarhalvåret är området fantastiskt på många sätt. Trevliga promenadstråk både intill vatten och natur. Med en kort promenad nås populära Kroatorpet där det bjuds på både frallor, mat och fika. Det finns goda bussförbindelser i området och man tar sig smidigt ut på E:an.

Ett smidigt och enkelt boende utan renovering eller trappor!

Välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 250 000 kr 25 510 kr/kvm
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 995 kr
Notar Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Frågelista Långgatan 62C
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här