Mältargatan 13B

Fantastisk 3:a i Kungsängen/Industristaden!

Kommande försäljning Kungsängen - Industristaden Uppsala kommun

Varmt välkomna till Mältargatan 13B och denna toppfräscha bostad med ett fantastiskt läge intill Fyrisån och stadskärnan. Här finner ni ett bekvämt boende med hiss från markplan och stor balkong!

Här kliver ni in och möts av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en stilren design med rostfria vitvaror. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på. Från vardagsrummet når ni balkongen som erbjuder ett härligt läge mot den gröna innergården. Ni finner även två ljusa sovrum båda med goda förvaringsmöjligheter

Varmt välkomna till Mältargatan 13B och denna toppfräscha bostad med ett fantastiskt läge intill Fyrisån och stadskärnan. Här finner ni ett bekvämt boende med hiss från markplan och stor balkong!

Här kliver ni in och möts av ett modernt kök och rymligt vardagsrum. Köket är komplett utrustat och har en stilren design med rostfria vitvaror. Här kan ni samla familjen för fredagsmyset eller nära och kära för en riktig festmåltid. De öppna ytorna ger möjlighet för mingel och en perfekt plats att umgås på. Från vardagsrummet når ni balkongen som erbjuder ett härligt läge mot den gröna innergården. Ni finner även två ljusa sovrum båda med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även ett helkaklade badrum med bekvämligheter så som golvvärme, vattenfallsdusch och egen tvättmaskin och torktumlare. Ett boende som står redo för er att flytta in och trivas direkt!

Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen så krävs bara ett kort promenad över Fyrisån för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Är du sportintresserad finner ni nya Studenternas på andra sidan ån med ett aktivt fotbollsliv samt restauranger. Ett centralt område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, WIllys, butiker m.m

Gå in på vår hemsida för att boka in dig på visningen.

Varmt välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 80 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 474 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här