Ekholmsvägen 250B

Kommande försäljning Skärholmen Stockholm kommun

Nu är den äntligen till salu! Rymlig fyrarummare med två ingångar för uthyrningsdel och stor terrass med utsikt mot Mälaren. Lägenheten passar bra för familjen med tonåringar som vill komma och gå, ett eventuellt övernattningsrum för pendlare eller student. Hallen är rymlig och möblerbar med bra plats för förvaring, från hallen kommer du in i exklusiva köket från 2022 med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, inbyggt mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn och kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande från Miele. Två rymliga sovrum som båda har plats för dubbelsäng. Sovrummen har plats för skrivbordsyta och förvaring i form garderober i sovrummen. Lägenheten total renoverades 2022 med smakfulla och exklusiva materialval. Stort helkaklat badrum med takdusch, tvättmaskinen ingår inte handfat med kommod och spegel

Nu är den äntligen till salu! Rymlig fyrarummare med två ingångar för uthyrningsdel och stor terrass med utsikt mot Mälaren. Lägenheten passar bra för familjen med tonåringar som vill komma och gå, ett eventuellt övernattningsrum för pendlare eller student. Hallen är rymlig och möblerbar med bra plats för förvaring, från hallen kommer du in i exklusiva köket från 2022 med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, inbyggt mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn och kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande från Miele. Två rymliga sovrum som båda har plats för dubbelsäng. Sovrummen har plats för skrivbordsyta och förvaring i form garderober i sovrummen. Lägenheten total renoverades 2022 med smakfulla och exklusiva materialval. Stort helkaklat badrum med takdusch, tvättmaskinen ingår inte handfat med kommod och spegel. Uthyrningsdelen består av ett allrum och kök. Badrum med dusch, wc och handfat. Stor hall med plats för förvaring.

Härlig innergård som erbjuder sol stor del av dagen. Här finns stolar, bord och grill som bidrar till umgänge. Utmärkt för grillning och andra festliga tillfällen. På framsidan av ingången så finns en lekplats.

Riksbyggen Brf Stockholmshus 47 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 45 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, tvättstuga, cykelförråd och P - platser för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning.

Endast 550 meter från bostaden så finns Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling.

Välkommen till ditt nya hem.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 995 000 kr 30 253 kr/kvm
Boarea 99 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
8 360 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här