Ålgrytevägen 31

Takhöjd om 3 meter - Modern lägenhet från 2017 - Stor uteplats - Nära T-bana

Kommande försäljning Bredäng - Mälarhöjden Stockholm kommun

Varmt välkommen till denna moderna lägenhet från 2017. Här möts man av en ljuvligt atmosfär och underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor uteplats med plats för loungegrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblemang. Sovrummet har flera platsbyggda garderober

Varmt välkommen till denna moderna lägenhet från 2017. Här möts man av en ljuvligt atmosfär och underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor uteplats med plats för loungegrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblemang. Sovrummet har flera platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Stilfullt kök från Marbodal med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys från Siemens och inbyggt mikrovågsugn. Matplats som rymmer upp till 6 personer.

Brf Mälartrion ligger precis vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden och de välplanerade samt ljusa lägenheterna är fördelade på tre ståtliga punkthus. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och de tre husen bildar en gemensam innergård, belägen ovanpå föreningens garage. Ett par minuters promenadavstånd till både tunnelbana och Mälaren. Källsortering finns i nedre entré i hus 1 samt hushållsophanteringsmoduler vid gata. Barnvagns-/cykelförråd: Nedre entréplan i hus 1 och i entréplan i hus 2.

I Bredängs Centrum erbjuds ca 20 butiker, caféer och restauranger. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med mysiga strövområden och joggingspår längs Mälaren. 5 min promenad till Mälarhöjdsbadet och dess sandstrand. Promenadväg längs Mälarens strand ända in till Vinterviken. Populära konditori Lyran ligger ett stenkast bort. Skola och dagis finns i närheten. Stenkast till Sätra IP med multisportarena med utegym, löpbana samt fotbollsplan. Service och kommunikationer finns på promenadavstånd med bussar och röda linjens tunnelbana som tar dig in till Stockholm centrum på 15 minuter. Till Skärholmen tar det ca 5 minuter och till Liljeholmen ca 10 minuter.

Nära till Skärholmens köpcentrum med över 100 butiker, Caféer och restauranger, Heron city och Kungens kurva där Ikea finns och massvis med andra butiker.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 350 000 kr 47 000 kr/kvm
Boarea 50 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 612 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021
Revisionsberättelse 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här