Johannesbäcksgatan 88B

Kommande försäljning Sala backe Uppsala kommun

Välkomna till denna mysiga och stilrena trerumslägenhet. Här är bor ni bekvämt endast en halvtrappa upp!

Detta boende passar perfekt för både barnfamiljer samt som ett växelvis boende tack vare den optimala planlösningen och låga månadsavgiften.

Bostadens generösa yta fördelar sig på en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren som enkelt kan göras om till ett arbetsrum, ett stamrenoverat helkaklat badrum med klinkerlagt golv, ett stort nyrenoverat kök med goda förvaringsmöjligheter och en generös arbetsyta. Här kan ni samlas med nära och kära för att laga goda måltider tillsammans inför höstens alla festligheter. Köket rymmer även större matmöbel. Vidare finner ni bostadens rymliga vardagsrum med fenomenalt ljusinsläpp och goda sällskapsytor samt två luftiga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet har utgång till bostadens rymliga inglasade balkong

Välkomna till denna mysiga och stilrena trerumslägenhet. Här är bor ni bekvämt endast en halvtrappa upp!

Detta boende passar perfekt för både barnfamiljer samt som ett växelvis boende tack vare den optimala planlösningen och låga månadsavgiften.

Bostadens generösa yta fördelar sig på en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren som enkelt kan göras om till ett arbetsrum, ett stamrenoverat helkaklat badrum med klinkerlagt golv, ett stort nyrenoverat kök med goda förvaringsmöjligheter och en generös arbetsyta. Här kan ni samlas med nära och kära för att laga goda måltider tillsammans inför höstens alla festligheter. Köket rymmer även större matmöbel. Vidare finner ni bostadens rymliga vardagsrum med fenomenalt ljusinsläpp och goda sällskapsytor samt två luftiga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet har utgång till bostadens rymliga inglasade balkong.

Till bostaden hör ett vindsförråd och ett förråd nere i källaren.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad och månadsavgift.
Mycket expansivt område och granne med grönskande parker och den närliggande Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service så som ICA Maxi, Systembolag, restauranger, gym och ett stort utbud av shopping . I närområdet finns förskola, skola, gym och lekparker. Gillar ni långa promenad och djur? I närheten finns "4H", en djurpark med bland annat djur som får, lamm, get, killingar, höns, grisar, tupp, kaniner. I direkta närområdet finns det flera barnfamiljer och det blir lätt att hitta nya vänner för barn.

Uppsala city ligger endast 10 minuter bort med cykel. Väljer ni ta kollektivt går bussarna regelbundet.
Goda kommunikationsmöjligheter med buss och Uppsala Centralstationen. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Fördelen att bo här är många, välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72,3 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 662 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
årsredovisning-2020-2021
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här