Gimogatan 6A

Fantastisk 3:a med dubbla balkonger!

Kommande försäljning Luthagen Uppsala kommun

Varmt välkomna till denna trevliga 3:a med två balkonger i två väderstreck, belägen i attraktiva kvarter.

Bostadens planlösning fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderob, ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och två rymliga sovrum med naturligt fint ljus. Det större sovrummet erbjuder förvaring i inbyggd garderob samt utgång till den ena balkongen som vetter mot föreningens trevliga innergård. Vidare finner vi hjärtat av bostaden som är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens andra mysiga balkong

Varmt välkomna till denna trevliga 3:a med två balkonger i två väderstreck, belägen i attraktiva kvarter.

Bostadens planlösning fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderob, ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och två rymliga sovrum med naturligt fint ljus. Det större sovrummet erbjuder förvaring i inbyggd garderob samt utgång till den ena balkongen som vetter mot föreningens trevliga innergård. Vidare finner vi hjärtat av bostaden som är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens andra mysiga balkong. Lägenheten erbjuder även goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt tillhörande förråd.

Som boende på Gimogatan 6A kommer ni att bo med närhet till Mimmi Ekholms plats. Här finner ni restauranger, mataffär, gym och annan service. För den aktive är det nära till Stabby skogen, här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor.

Det är även nära till grönskande parker och ett flertalet förskolor och skolor. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt.

Kontakta mäklaren vid intresse.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 900 000 kr 34 940 kr/kvm
Boarea 83 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 636 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
184917d0-a86c-4361-9ee7-fd70ad9daf92_Brf_Tegelbacken_i_Uppsala-Årsredovisning-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här