Månadsvägen 20

Välkommen till denna 3:a om 64 kvm belägen på en mycket populär adress!

Till salu Jakobsberg Järfälla kommun

Välkommen till denna 3:a om 64 kvm belägen på en mycket populär adress. Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Lägenheten har genomgående fina golv och målade väggar. Köket har flertalet skåp och har god förvaring av kökstillbehör samt de väl tilltagna ytorna erbjuder plats för ett matbord. Från köket finns utgång till balkongen. Vardagsrummet erbjuder härliga ytor som med enkelhet inrymmer både en större soffgrupp som ett matsalsbord eller annat möblemang för den som önskar. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till den luftiga och ljusa känslan

Välkommen till denna 3:a om 64 kvm belägen på en mycket populär adress. Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Lägenheten har genomgående fina golv och målade väggar. Köket har flertalet skåp och har god förvaring av kökstillbehör samt de väl tilltagna ytorna erbjuder plats för ett matbord. Från köket finns utgång till balkongen. Vardagsrummet erbjuder härliga ytor som med enkelhet inrymmer både en större soffgrupp som ett matsalsbord eller annat möblemang för den som önskar. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till den luftiga och ljusa känslan. Två rymliga sovrum med plats för större säng och garderober. Stambytt badrum från 2017.

Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 min. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 895 000 kr 29 609 kr/kvm
Boarea 64 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 265 kr
Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Energideklaration
Energideklaration
Energideklaration
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här