Forskargränd 2

Optimalt planerad 3 rok som går att göra om till 4 rok!

Kommande försäljning Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

Välkommen till en fantastiskt fin trerummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Bostaden är genomgående ljus och rymlig med stora fönster i flera väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett fullrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare och en extra gäst-wc. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober. I master-bedroom finns en rymlig klädkammare och stora garderober. Det andra sovrummet går enkelt att göra om till två mindre sovrum så bostaden blir en 4a, (se alternativ planlösning). Från det härliga köket nås de fantastiska balkongen i fritt läge! Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden

Välkommen till en fantastiskt fin trerummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Bostaden är genomgående ljus och rymlig med stora fönster i flera väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett fullrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare och en extra gäst-wc. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober. I master-bedroom finns en rymlig klädkammare och stora garderober. Det andra sovrummet går enkelt att göra om till två mindre sovrum så bostaden blir en 4a, (se alternativ planlösning). Från det härliga köket nås de fantastiska balkongen i fritt läge! Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden. Flertalet populära förskolor och skolor finns i närheten. Brf Atomen är en relativt ny men mycket populär bostadsrättsförening i Ursvik. Husen är högt belägna på en kulle, nära Forskarparken.

- Balkong i grönt och soligt läge.
- Badrum och extra gäst-wc.
- Stabil och populär brf med låg avgift.
- Välplanerad bostad med två rymliga sovrum. Går att göra om bostaden till 4 rok.
- Närhet till kommunikationer.
- Tvärbana som beräknas färdigställas 2023
- Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2023.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning.

Varmt välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 81 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 655 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomisk Plan HSB brf Atomen
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här