Hannebergsgatan 28

Optimalt planerad 2:a invid Solna C!

Kommande försäljning Solna C - Fristaden Solna kommun

- Stor balkong
- Vån 3
- Fullt maskinellt utrustat kök
- Stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- Otroligt nära kommunikationer och service
- Källarförråd
- Tvättstuga i huset
- Hiss

Välkommen till detta optimala boende som har allt! Bättre boende får man leta efter! Lägenheten är ytterst välplanerad och bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här välkomnas du av vita väggar och genomgående nylagd parkett. Kök med full maskinell utrustning, invid köket finns möjlighet för fyra till sex personer att slå sig ner vid ett matbord. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord och TV-möbel. Sovrummet rymmer mycket förvaring i form av garderober och en stor dubbelsäng, från sovrummet når ni ut till den stora balkongen i östligt läge. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare installerat. Här finns ett trevligt vädringsfönster som släpper in dagsljuset

- Stor balkong
- Vån 3
- Fullt maskinellt utrustat kök
- Stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- Otroligt nära kommunikationer och service
- Källarförråd
- Tvättstuga i huset
- Hiss

Välkommen till detta optimala boende som har allt! Bättre boende får man leta efter! Lägenheten är ytterst välplanerad och bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här välkomnas du av vita väggar och genomgående nylagd parkett. Kök med full maskinell utrustning, invid köket finns möjlighet för fyra till sex personer att slå sig ner vid ett matbord. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord och TV-möbel. Sovrummet rymmer mycket förvaring i form av garderober och en stor dubbelsäng, från sovrummet når ni ut till den stora balkongen i östligt läge. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare installerat. Här finns ett trevligt vädringsfönster som släpper in dagsljuset. I hallen finns förvaring av kläder.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis&Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 44 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 352 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här