Sysslomansgatan 24

Precis vid Norr Mälarstrand - Ljus & luftig med stora fönster - Obelånad förening

Kommande försäljning Kungsholmen Stockholm kommun

Välkomna till denna trevliga och välplanerade 2,5:a, en lägenhet som passar perfekt för dig som vill bo i markplan med utsikt över Norr Mälarstrand. Bostadsrättsföreningen är skuldfri och här bor du mitt bland Kungsholmens mest populära kvarter, granne med Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och dess härliga promenadstråk längs Mälarens vatten.

Vardagsrummet är luftigt och har stora sociala ytor, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns plats för större soffgrupp och annan trivselinredning. Rummet har ett etageplan som ger en fantastisk karaktär till lägenheten med naturlig plats för matsalsdel intill de stora fönsterpartierna. Denna del kan delas av till ytterligare sovrum med större säng om så önskas. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor som sträcker sig ända upp till taket

Välkomna till denna trevliga och välplanerade 2,5:a, en lägenhet som passar perfekt för dig som vill bo i markplan med utsikt över Norr Mälarstrand. Bostadsrättsföreningen är skuldfri och här bor du mitt bland Kungsholmens mest populära kvarter, granne med Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och dess härliga promenadstråk längs Mälarens vatten.

Vardagsrummet är luftigt och har stora sociala ytor, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns plats för större soffgrupp och annan trivselinredning. Rummet har ett etageplan som ger en fantastisk karaktär till lägenheten med naturlig plats för matsalsdel intill de stora fönsterpartierna. Denna del kan delas av till ytterligare sovrum med större säng om så önskas. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor som sträcker sig ända upp till taket. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis, ugn, mikrovågsugn och vinkyl. Det finns bra arbetsytor och en välplacerad köksö som delar av mot vardagsrummet. Lägenheten har idag två sovrum i anslutning till varandra där det ena sovrummet rymmer bred säng och det andra sovrummet är aningen mindre till storleken, perfekt som kontor eller ett gästrum/barnrum. Fräscht och rymligt badrum med vitt kakel och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch och duschvägg i glas, wc, handfat med kommod, handukstork samt spotlights i taket. Rymlig och välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrummet. I hallen finns det både gott om plats för skor och ytterkläder samt extra förvaring i inbyggda garderober.

Brf Hemmet 14 är en mycket trevlig bostadsrättsförening som äger marken och de är skuldfria. Föreningen har en takterrass som är inredd med utemöbler och har utgång från vindsplanet. På baksidan av huset finns en gemensam gård som har utemöbler och grill att använda. Det finns också tvättstuga och två cykelrum.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter alldeles invid Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken med dess trevliga restauranger och uteserveringar samt fina promenadstråk längs med vattnet. Direkt närhet till shoppingstråken på Fridhemsplan och Västermalmsgallerian som har ett väldigt stort utbud av både service, mat och shopping. En kort promenad från bostaden ligger Kungsholmstorg som erbjuder service såsom mataffärer, apotek, restauranger och ett antal butiker. Här finns också närhet till skolor och dagis. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan som har sin uppgång endast ett par minuters promenad från lägenheten (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera. Flygbussen passerar på Fridhemsplan en kort promenad från porten och tar er smidigt till Arlanda.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 495 000 kr 68 106 kr/kvm
Boarea 66 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
3 890 kr
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här