Visirvägen 24

Mysig lägenhet med 2 uteplatser!

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Visirvägen 24! Här har ni allt för att trivas!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenhet och 2 uteplatser åt båda hållen. Här bor ni i en modern 2:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap. Ett sovrum och helkaklat badrum med bl.a. tvättpelare och hall med gott om förvaring. På uteplatserna har ni sol från morgon till kväll, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar samt växter, mysig belysning m.m

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Visirvägen 24! Här har ni allt för att trivas!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenhet och 2 uteplatser åt båda hållen. Här bor ni i en modern 2:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap. Ett sovrum och helkaklat badrum med bl.a. tvättpelare och hall med gott om förvaring. På uteplatserna har ni sol från morgon till kväll, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar samt växter, mysig belysning m.m.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Åker man kommunalt är Sätra eller Fruängen närmaste tunnelbana. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 091 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här