Franstorpsvägen 5

Gaveltrea med modernt kök & badrum samt stor inglasad balkong i högt sydvästläge!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Välplanerad trea i gavelläge med toppmodernt kök, helkaklat badrum och stor inglasad balkong i sydväst!

Läget kan inte bli bättre, med det bästa av Sundbyberg runt knuten och utmärkta kommunikationer samt fina grönområden som Tuvanparken och Sundbybergs strandpromenad på kort avstånd. Lägenheten har målade väggar i harmoniska kulörer och stilfullt kök med full maskinell utrustning. Plats finns för matbord vid fönstret. Vardagsrummet ger gott om utrymme för såväl soffa och tv-möbler. Badrummet helkaklat och modernt med tvättmaskin och badkar. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen med helt fri utsikt över takåsar. Här kan solen avnjutas från lunchtid till sen kväll

Välplanerad trea i gavelläge med toppmodernt kök, helkaklat badrum och stor inglasad balkong i sydväst!

Läget kan inte bli bättre, med det bästa av Sundbyberg runt knuten och utmärkta kommunikationer samt fina grönområden som Tuvanparken och Sundbybergs strandpromenad på kort avstånd. Lägenheten har målade väggar i harmoniska kulörer och stilfullt kök med full maskinell utrustning. Plats finns för matbord vid fönstret. Vardagsrummet ger gott om utrymme för såväl soffa och tv-möbler. Badrummet helkaklat och modernt med tvättmaskin och badkar. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen med helt fri utsikt över takåsar. Här kan solen avnjutas från lunchtid till sen kväll. Inglasningen gör att balkongen kan utnyttjas senare på sommaren eller varför inte en krispig vårdag. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och goda förvaringsutrymmen i garderober och förråd. Sist men inte minst erbjuds två sovrum i bra storlek och utrymme för garderober. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i två externa förråd.

Stabil förening med god ekonomi. Fiber är indraget och hiss finns i huset!

Här bor ni med ett ypperligt läge på lugn återvändsgata. Rena drömmen för barnfamiljen då Tuvanparken ligger ett stenkast från lägenheten. Här breder stora gräsytor ut sig och förutom lekplats erbjuder Tuvanparken, utegym, parkour-bana samt skate-park för de lite äldre barnen. Parken har även en vacker lugn plats att sitta och njuta av utsikten ner mot vattnet.

I området finns flertalet förskolor och skolor, för mer information besök: http://www.sundbyberg.se/barnomsorg-utbildning.html

På Humblegatan finns buss 512 mot Solna Centrum, samt på kort promenadavstånd på 5 min ligger tunnelbanan Solna strand samt Sundbybergs centrum där även pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar till Arlanda finns. Gott om matbutiker finns i området som ICA Supermarket, Willys, Lidl och Hemköp, alla belägna i Sundbybergs centrum. Signalfabriken nås på någon minut och erbjuder caféer, restauranger och butiker. För den som gillar att promenera och motionera eller kanske bara ha en lugn och skön picknick finns det bara runt knuten. På promenadavstånd på ca 5 km nås Pampas Marina och Grodhavet med populära restauranger med utsikt över vattnet. Även runt Lötsjön och Råstasjön är det väldigt populärt att motionera. Sundbyberg har flera grönskande parker som Tuvanparken, Marabouparken, Tornparken och Golfängarna vid sjöarna.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72,9 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 944 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här