Ulriksdalsvägen 10

Lott 153

Till salu Ulriksdals Slottspark Solna kommun

Lott 153

Varmt välkomna till denna unika kolonilott i Ulriksdal! Här hittar du en oas i din egen trädgård där du sitter under äppelträdet, omgiven av väldoftande planteringar. Detta pittoreska fritidsboendet har allt ni önskar er. Den ligger bara drygt 10 min från city. Huset är rymligt med fullt fungerande kök och vatten som är påkopplat sommartid (april-oktober). Vidare finns ett allrum med plats för matbord och soffgrupp, här kan ni sitta under regniga dagar och värma er vid öppna spisen. Vidare finns ett sovrum. Från utsidan nås toaletten med handfat.

Lott 153

Varmt välkomna till denna unika kolonilott i Ulriksdal! Här hittar du en oas i din egen trädgård där du sitter under äppelträdet, omgiven av väldoftande planteringar. Detta pittoreska fritidsboendet har allt ni önskar er. Den ligger bara drygt 10 min från city. Huset är rymligt med fullt fungerande kök och vatten som är påkopplat sommartid (april-oktober). Vidare finns ett allrum med plats för matbord och soffgrupp, här kan ni sitta under regniga dagar och värma er vid öppna spisen. Vidare finns ett sovrum. Från utsidan nås toaletten med handfat. Toaletten är Purolett förbränningstoa. På tomten ligger en gäststuga med våningssäng, duschen samt trädgårdsförråd. Tomten har flera platser för önskvärd möblering så som sittgrupp, matbord och grillplats. Solen ligger på hela dagen och här njuter ni av många fina sommardagar. Trädgården är välskött och här kan endast fantasin sätta stopp för framtida projekt. Idag växer bland annat en fantastisk paradisbuske, äppelträd, blåbär, jordgubbar och hallon. I större pallar kan man plantera kryddor, tomat och gurka.

Denna måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller funderingar!

Med 7 km avstånd från Stockholms innerstad har du 17 minuters cykling genom den fantastiska Hagaparken eller enbart 7 minuters bilresa. Som att bo i en egen oas mitt i stan men med en stor trädgård. Busstation utanför koloniområdet och gångavstånd till Bergshamra tunnelbana.

Omgivning:
Ulriksdals koloniområde består av 44 stugor och ligger i Nationalstadsparken. Den lummiga Ulriksdals slottsskog omger kolonin. Alldeles i närheten ligger Ulriksdals slott med Confidencen, där det spelas opera och hålls konserter sommartid. Granne ligger Ulriksdals slott med den fina slottsparken samt restaurangen Emmer. Bad finns på några minuters gångavstånd i Brunnsviken eller i Edsviken. Nära till Bergshamra centrums och nya Ulriksdals utbud av mataffärer och restauranger.

Boende:
Kolonistuga och tomt får nyttjas året om men huset är tillåtet att användas som permanentboende under april-oktober. Däremot får man inte vara mantalsskriven på adressen. Ägandet kräver medlemskap i Ulriksdals koloniförening med de rättigheter och skyldigheter som följer av medlemskapet. Det ingår en brevlåda vilket innebär att kolonistugan går att använda som boende under sommaren.

Koloniföreningens hemsida:
www.ulriksdalskoloniforening.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 010 000 kr
67 000 kr/kvm
Pris 1 595 000 kr 53 167 kr/kvm
Boarea 30 kvm
Antal rum 3 rum
Tomt 360 kvm
Notar Solna

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

08-470 33 50 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här