Fridensborgsvägen 150

Modern och fin trerummare med öppen planlösning och balkong i bästa väster/sydvästläge!

Såld 2022-07-01 Solna Järvastaden Solna kommun

Välkommen till denna fina och ljusa trerummare med balkong i bästa solläge (väster/sydvästläge). Bostaden erbjuder stora härlig sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan man umgås med familj och vänner samtidigt som man lagar mat. Från sällskapsytan ligger också utgången till balkong med möjlighet att njuta av solen under eftermiddagen och kvällen. Två bra sovrum, varav det större med garderobsvägg och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring även i flertalet garderober i hall samt klädkammare. Inredningen är stilren, bara att flytta in och njuta av detta modernt hem med all komfort man kan önska sig.

Välkommen till denna fina och ljusa trerummare med balkong i bästa solläge (väster/sydvästläge). Bostaden erbjuder stora härlig sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan man umgås med familj och vänner samtidigt som man lagar mat. Från sällskapsytan ligger också utgången till balkong med möjlighet att njuta av solen under eftermiddagen och kvällen. Två bra sovrum, varav det större med garderobsvägg och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring även i flertalet garderober i hall samt klädkammare. Inredningen är stilren, bara att flytta in och njuta av detta modernt hem med all komfort man kan önska sig. Från start gjordes en hel del tillval såsom golvvärme badrum, spotlights i hall och badrum, samtliga dörrar uppgraderades samt uppgraderade vitvaror.

Föreningen har tillgång till garageplatser (hissen går direkt ner i garaget och lediga garageplatser finns). Barnvagnsrum i entréplan och cykelförråd i garaget.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, Winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.
En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön med fina promenad och joggingspår. Här finns även gröna villan där du kan stanna för att fika eller ta en god bit mat. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Strax utanför bostaden finns populära spegeldammsparken som skapar känslan av en trädgårdsstad. I området finns även flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Här finns även en skateboardpark samt fotbollsplan. Under vinterhalvåret brukar det även anläggas en konstfrusen skridskobana som är väldigt populär. Hela området har länge varit och är fortsatt under expansion där både parker byggs till än större parker, ny planerad fotbollsplan och utbyggnad av ytterligare bostäder. När hela området står klart beräknas det inrymma ca 12 000 invånare, vilket innebär att Järvastaden blir Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Hela Solna kommun växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Busslinjerna 540 och 505 stannar precis i närheten och därifrån tar du dig lätt till universitetet, Mall of Scandinavia, Friends arena, Solna Station samt Bergshamra. Cirka en kvarts promenad till både T-bana och till pendeltåget vid Ulriksdals station, med direkttåg kan du ta dig till både Stockholm C, Arlanda flygplats samt Uppsala.

För den bilburne ligger Järvastaden ypperligt placerat, intill E18 och ett stenkast ifrån E4. Du tar dig till Stockholm city på endast 7 minuter och du tar dig även smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 4 300 000 kr
Pris / kvm 52 439 kr
Boarea 82 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 169 kr
Notar Solna

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

08-470 33 50 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här