Forskargränd 3

Unik våning, högst upp med TAKTERRASS i söderläge!

Kommande försäljning Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

- Stor takterrass i söderläge med sol från morgon till kväll!
- Två badrum!
- Öppen planlösning och tre sovrum varav ett med klädkammare!
- Exklusiva & energisnåla vitvaror och vvs produkter i premiumklass!
- Högst upp i huset med oslagbar utsikt!

Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Här har ni sol hela dagen tack vare en enormt terrass i soligt söderläge. Terrassen bjuder på en svårslagen utsikt (hela vägen till Avicii Arena/gamla Globen) och ni kan möblera med loungehörna, matplats och grill vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ekparkett. Köket är klassiskt och stilrent med vita skåpsluckor. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro

- Stor takterrass i söderläge med sol från morgon till kväll!
- Två badrum!
- Öppen planlösning och tre sovrum varav ett med klädkammare!
- Exklusiva & energisnåla vitvaror och vvs produkter i premiumklass!
- Högst upp i huset med oslagbar utsikt!

Välkommen till en välplanerad och unika våning med ett perfekt läge i Ursvik! Här har ni sol hela dagen tack vare en enormt terrass i soligt söderläge. Terrassen bjuder på en svårslagen utsikt (hela vägen till Avicii Arena/gamla Globen) och ni kan möblera med loungehörna, matplats och grill vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ekparkett. Köket är klassiskt och stilrent med vita skåpsluckor. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro.

Tre sovrum ger plats för säng, arbetshörna och garderober. Samtliga sovit har tillgång till en walk-in closet. Utöver allt detta erbjuds två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Äntligen erbjuds en chans för er att förvärva en av områdets vackraste lägenhet men samtidigt bo granne med villaområdet och Ursviks motionsområde.

Huset är miljöcertifierad vilket ger möjligheter att få lägre ränta hos bankerna. Bastu, gym och hiss finns i huset!

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och en Coop. I närheten ligger restaurangen Brödernas, mini-livs och ett gym, Puls & Träning.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter.
Tvärbanan står klar i området 2022.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Flera förskolor samt skolor nås inom ett par minuter Kymlingeskolan ligger i närheten av bostaden som inrymmer både skola och förskola, dessutom har man Ursviksskolan samt Noblaskolan. Milots förskola, Granatäpplets förskola, Lilla Ursviks förskola samt förskolan Forskaren ligger alla inom några minuters avstånd. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

Varmt Välkommen på Visning

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 107 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 098 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här