Vattugatan 14A, vån 2

Charmig och vacker 2:a med ett optimalt läge i centrala Sundbyberg!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Välkommen till denna charmiga och vackra 2:a med ett optimalt läge i centrala Sundbyberg. Lägenheten är smakfullt renoverad med moderna och praktiska lösningar kombinerat med eftertanke för bevarande av sekelskiftescharm. Detaljer som spröjsade fönster, djupa fönsternischer och stuckaturer samt original golv är bevarade från byggåret. Bostaden har fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp! Bostaden är smakfullt renoverad och har en optimal planlösning med möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts Ni av goda avgängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stambytt och rymligt badrum som är utrustat med WC, dusch, spegelskåp, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Den inre hallen har ytterligare förvaring i form av garderober och plats för skrivbord eller matplats

Välkommen till denna charmiga och vackra 2:a med ett optimalt läge i centrala Sundbyberg. Lägenheten är smakfullt renoverad med moderna och praktiska lösningar kombinerat med eftertanke för bevarande av sekelskiftescharm. Detaljer som spröjsade fönster, djupa fönsternischer och stuckaturer samt original golv är bevarade från byggåret. Bostaden har fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp! Bostaden är smakfullt renoverad och har en optimal planlösning med möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts Ni av goda avgängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stambytt och rymligt badrum som är utrustat med WC, dusch, spegelskåp, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Den inre hallen har ytterligare förvaring i form av garderober och plats för skrivbord eller matplats. Här finns möjligheten att ändra planlösningen och flytta ut köket för att skapa sig ett större sovrum. Vidare in till lägenhetens vältilltagna kök som är perfekt för Er som gillar att laga middagar. Här finns all den maskinella utrustning man kan tänkas behöva i form av kyl & frys, ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och inbyggd mikro. Från köket nås sovrummet med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är väldisponerat med en matplats för 4-6 personer och övrigt möblemang samt utgång till en stor balkong i söderläge. Garanterat en favoritplats!

Här bor Ni i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har förutom gemensam tvättstuga en trevlig och lummig innergård.

På bara några minuters promenad nås Sundbybergs centrum med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum) som tar er direkt till T-centralen på mindre än 10 min. Från Sundbyberg avgår även fjärrtåg och i närheten går buss 515 som tar er direkt in till Odenplan. Från lägenheten har ni närhet till Gabriels livs runt knuten, stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys. På någon minut når ni Sturegatans shoppingstråk med ett varierat utbud av affärer, caféer, restauranger och barer. För den som vill ta steget längre med shopping når man enkelt Bromma Blocks, Mall of Scandinavia samt Solna centrum på kort avstånd med bil eller kollektivtrafik. En av Europas vackraste parker, Marabouparken och dess konsthall nås på endast 5 minuters promenad från lägenheten. På ca en minuts promenadavstånd från porten når du populära Tornparken och Delibruket som säga ha Sundbybergs godaste pizzor!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 698 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här