By 132

Välskött och naturnära fastighet med stor tomt!

BESIKTIGAD

Kommande försäljning Harbo Heby kommun

Många drömmar kan nu gå i uppfyllelse och det är få förunnat att kalla sig ägare av detta vackra och naturnära hem som är beläget endast 40 minuters bilresa från Uppsala centrum!

Detta hem har en bostadsyta på 131 kvm som fördelar sig på entréplan och en övervåning. När ni kliver in möts ni av en välkommande farstu med plats för avhängning av ytterkläder. Ett hemtrevligt kök med bra förvaringsmöjligheter samt en generös arbetsyta där familjens matfantast kan tillaga goda måltider. Köket rymmer större matmöbel där familjens alla medlemmar enkelt får plats. Från köket kan ni ta er ut till bostadens härliga altan, som rymmer plats för stor matgrupp och grill för sommarens underbara kvällar. Vidare på entréplanen hittar vi ett rymligt vardagsrum med anslutning till det stora sovrummet. På denna våning finner ni även husets badrum med duschkabin och WC-stol, här kan den händige sätta sin egen prägel från start om så önskas

Många drömmar kan nu gå i uppfyllelse och det är få förunnat att kalla sig ägare av detta vackra och naturnära hem som är beläget endast 40 minuters bilresa från Uppsala centrum!

Detta hem har en bostadsyta på 131 kvm som fördelar sig på entréplan och en övervåning. När ni kliver in möts ni av en välkommande farstu med plats för avhängning av ytterkläder. Ett hemtrevligt kök med bra förvaringsmöjligheter samt en generös arbetsyta där familjens matfantast kan tillaga goda måltider. Köket rymmer större matmöbel där familjens alla medlemmar enkelt får plats. Från köket kan ni ta er ut till bostadens härliga altan, som rymmer plats för stor matgrupp och grill för sommarens underbara kvällar. Vidare på entréplanen hittar vi ett rymligt vardagsrum med anslutning till det stora sovrummet. På denna våning finner ni även husets badrum med duschkabin och WC-stol, här kan den händige sätta sin egen prägel från start om så önskas. Övre plan fördelar sig på ett öppet allrum, två sovrum som ligger strategiskt planerade inte vägg i vägg. Ett av sovrummen har gjorts om till Tv-rum. Här han man lyckats generera ett privat läge för respektive rum. Om så krävs kan man även göra om ett av förråden på övervåningen till en toalett.

Trevlig trädgårdtomt om hela 4 212 kvm med bärbuskar, fruktträd och gott om plats för spring och lek. På fastigheten finner ni vidare ett uthus med förråd/snickarbod samt carport med förvaring av dylika trädgårds maskiner. På husets vänstra sida finns ett uthus som kan användas till förvaring eller hobbyrum. På tomten hittar ni även fastighetens hjärta med poolområdet där ni kan slapp på varma sommardagar eller ta ett dopp efter gediget trädgårdsarbete. Bjud in vänner och bekant till härliga stunder för alla åldrar runt poolen och på kvällen kan man samlas på husets veranda för att avnjuta en härlig middag tillsammans och skapa underbar minnen tillsammans.

Till fastighet hör även en ladugård/ loge med bra förvarnings utrymme!

Denna fastighet måste bara upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

By 132 ligger endast 11 minuters bilresa från Harbo och 20 minuter från Östervåla. I Harbo finner ni förskola och fritidshem i kommunal regi samt grundskola från åk 1 - 6. Högstadiet går man i Östervåla. På orten finns det en matvarubutik – ICA Rylanders - vilka är också är apoteksombud. Det finns även en Pizzeria/Restaurang. Här bor du med mycket god kommunikation med UL-bussar till Östervåla och Uppsala med halvtimmestrafik under vardagar och med ett flertal avgångar även helgtid. Skolbussen går även precis utanför huset. För dig som tycker om bad och fiske, finns det en mysig badplats vid Laksjön som ligger bara några kilometer bort från huset. Eller Tämnaren som ligger mellan Harbo och Östervåla, Tämnaren är Upplands största insjö med mycket fina fiskevatten och rikt fågelliv. För dig som motionerar finns fotbollsplan och gym vid Marmorvallen. Det finns även en skridskobana vid Harbo skola och belysta motionsspår som ligger nära ICA!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 1 995 000 kr 15 229 kr/kvm
Boarea 131 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 4 212 kvm
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll
Heby Harbo-By 2 12 avstyckning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här