Folkskolegatan 3, 1,5 tr

Välplanerad och mycket fin trea

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea i välskött förening på attraktiv adress. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats med plats för många gäster, ett stilfullt kök, två välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp som i kombination med den generösa takhöjden och den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Bostaden ligger på en tyst och lugn återvändsgata omgiven av mycket grönska. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl paret som familjen. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykelförråd, förråd och en trevlig innergård med gårdsmöbler och grill

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea i välskött förening på attraktiv adress. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats med plats för många gäster, ett stilfullt kök, två välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall. Trevligt ljusinsläpp som i kombination med den generösa takhöjden och den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Bostaden ligger på en tyst och lugn återvändsgata omgiven av mycket grönska. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl paret som familjen. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykelförråd, förråd och en trevlig innergård med gårdsmöbler och grill.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden, mitt i citypulsen samtidigt som du har stora grönområden, badstränder och promenadstråk precis intill. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer, caféer, restauranger och kemtvätt. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Indio. Du hittar flertalet gym i området såväl inomhus- som utomhusgym.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Hornstulls marknad är väldigt populär och erbjuder både loppisstånd och foodtrucks under sommaren.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 439 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Mätbevis
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här