Skyllbergsgatan 1

Såld 2022-05-25 Hagsätra / Älvsjöbadet Stockholm kommun

Välkommen till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset med hänförande utsikt över stora delar av söderort. Från magisk soluppgång till hänförande solnedgång. Mycket väldisponerad lägenhet belägen med ett högt och fritt läge. Genomgående smakfulla och genomtänkta materialval. Inglasad balkong med sol fram till lunch. Härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Väl tilltagna sovrum i gavelläge med gott om plats för säng, sidobord, garderober samt arbetshörna.

Välkommen till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset med hänförande utsikt över stora delar av söderort. Från magisk soluppgång till hänförande solnedgång. Mycket väldisponerad lägenhet belägen med ett högt och fritt läge. Genomgående smakfulla och genomtänkta materialval. Inglasad balkong med sol fram till lunch. Härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Väl tilltagna sovrum i gavelläge med gott om plats för säng, sidobord, garderober samt arbetshörna. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat golvvärme, tvätt/tork, dusch och wc. Det är även förberett för att kunna sätta upp ytterligare ett badrum.

BRF Vidablick i Hagsätra är en välskött förening med god ekonomi. Till fastigheten hör 12 garageplatser, 15 p-platser, källarförråd, utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring, tvättstuga, källsortering samt cykelförråd. Föreningen har även en trivsam gemensam gård.

För den sportintresserade finns Hagsätrahallen samt stora grönområden såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina motionsspår. Under sommarhalvåret är Älvsjöbadet med flera bassänger och stora gräsytor ett populärt utflyktsmål. Hagsätra idrottsplats med fotbollsplaner och ishockeyrink är ett välbesökt och omtyckt område.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 3 630 000 kr
Pris / kvm 42 959 kr
Boarea 84,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 342 kr
Notar Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här