Perronggatan 7

Modern och centralt belägen 2 rummare!

Till salu Älvsjö Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna fantastiska 2 rummare på Perronggatan 7!

Denna optimalt planerade 2 rummare med uteplats har allt ni behöver. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier och öppen planlösning. Kök och badrum håller hög standard och är fullt maskinellt utrustat. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. I vardagsrummet finns det plats för stor soffgrupp, soffbord och TV. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och plats för garderober finns om så önskas. Rymlig uteplats med anslutning till innergården

Varmt välkomna till denna fantastiska 2 rummare på Perronggatan 7!

Denna optimalt planerade 2 rummare med uteplats har allt ni behöver. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier och öppen planlösning. Kök och badrum håller hög standard och är fullt maskinellt utrustat. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. I vardagsrummet finns det plats för stor soffgrupp, soffbord och TV. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och plats för garderober finns om så önskas. Rymlig uteplats med anslutning till innergården. Här finns det plats för utemöbler, växter, belysning mm.

Området runt nya Älvsjö centrum erbjudet ett stort serviceutbud, mycket goda kommunikationer och gångavstånd till fin natur och trevliga promenadstråk i närliggande Solbergaskogen som har utegym, hundrastgård och den mycket omtyckta Prästgårdsparken. Även Älvsjöskogen med elljusspår ligger på bekvämt avstånd. Även med cykeln kan du ta dig till området runt Långsjön där du kan bada på sommaren eller fortsätta hela vägen till Södermalm, det tar knappa 25 minuter.

En kort promenad från lägenheten ligger nya Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral med BVC, apotek, bibliotek, bageri, mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet förskolor, skolor och parker. Området har goda kommunikationer med flera busslinjer mot t.ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen och från närliggande Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på endast 10 minuter. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. Dessutom finns planer på att tvärbana och tunnelbana vilket gör området ännu mer attraktivt.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 48 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 126 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här