Bjulevägen 20, vån 2

Gaveltvåa med solig balkong!

Till salu Enskede - Stureby Stockholm kommun

På en av Sturebys mysigaste och lugnaste gator hittar ni denna trevliga gaveltvåa på andra våningen. Lägenheten är optimalt planerad med trevlig burspråk, ett stort badrum där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för både soffgrupp såväl som matplats. Här finns också en trevlig balkong som vetter mot den lugna gatan. Köket är stilrent renoverat, likaså är det helkaklat badrummet med sina moderna materialval. Här erbjuds ni möjligheten att flytta direkt in i ett färdigt hem. Föreningen är stabil med en välrenoverad fastighet och de äger marken.

På en av Sturebys mysigaste och lugnaste gator hittar ni denna trevliga gaveltvåa på andra våningen. Lägenheten är optimalt planerad med trevlig burspråk, ett stort badrum där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för både soffgrupp såväl som matplats. Här finns också en trevlig balkong som vetter mot den lugna gatan. Köket är stilrent renoverat, likaså är det helkaklat badrummet med sina moderna materialval. Här erbjuds ni möjligheten att flytta direkt in i ett färdigt hem. Föreningen är stabil med en välrenoverad fastighet och de äger marken. De har fyra stycken kvarvarande hyresrätter och har som mål att på sikt kunna sänka avgifterna. Här ingår internet, 1000 Mbit i avgiften, likaså grundutbud Tv. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Bjulevägen är en lugn och mysig gata med magnoliaträd som blommar på våren och runt husknuten nås litet lokalcentrum med bageri, konsumbutik och sushi m.m. Inom promenadavstånd finns även välutrustade utegym, café och det nyöppnade Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Här bor man dessutom med ett av Sturebys bästa och lummigaste lägen med charmig småstadskänsla. I direkt närhet finner ni goda kommunikationer bl.a. med buss 163 som trafikerar Fruängen och Kärrtorp via Älvsjö samt buss 144 som trafikerar Älvsjö-Gullmarsplan med mycket täta avgångar. På promenadavstånd finns även Stureby tunnelbana, vilken tar cirka 15 minuter in till City. Ett utmärkt läge för dig som uppskattar grönskan och lugnet men vill ha närheten till city!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 160 000 kr
38 571 kr/kvm
Pris 2 095 000 kr 37 411 kr/kvm
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 514 kr
Notar Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Stadgar
Årsredovisning 2020
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här